Rulada "Raffaello", perfecta pentru masa de Paste! Cum se prepara!


Daca atunci cand mananci bomboane Raffaello ai senzatia ca niciodata nu sunt destule ca sa te saturi, rula Raffaello este solutia acestei probleme.

Ingrediente

6 oua

2 cani zahar

1 cana faina

230 grame de unt

450 grame crema de branza

1 lingurita esenta de migdale

1 cana frisca lichida

Fulgi de nuca de cocos

Bucati de napolitana simpla

Migdale

Mod de preparare

Bate ouale cu o cana de zahar, pana cand isi dubleaza volumul. Adauga apoi treptat faina amestecand usor cu o spatula.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura "Pastita" - deliciu cu morcovi si glazura de ciocolata

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Prajitura care NU ingrasa - fara zahar si fara faina! Cum se prepara!

Prajitura "Noaptea de Paste"! Un desert special de sarbatoare

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a Războinicului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri