Roxana Iliescu te invita la un show ca in Las Vegas! Are loc in Bucuresti!


Roxana Iliescu te invita la un show ca in Las Vegas! Are loc in Bucuresti!

Romanii au sansa unica de a-l vedea in direct pe faimosul mentalist Israel Buium, performand special pentru cei care cred in puterea mintii, dar si in desfiintarea limitelor acesteia.

 

El va invita joi, 16 iulie la restaurantul Royal Steak, din Piata Romana, nr. 8, incepand cu ora 18:30, pentru a-i afla secretele.
Cu o combinatie unica de talent artistic, putere psihica si telepatica, dar si tehnici dezvoltate in arta teatrala, Israel Buium isi face publicul sa se simta intr-o alta lume, un univers magic, in care limitele impuse de creierul uman sunt desfiintate. Potentialul mintii umane este vast, insa, un om obisnuit isi foloseste doar 10% din capacitatile sale. Imaginati-va cum ar fi sa pierdeti brusc din greutate sau sa plutiti deasupra grupului de prieteni ori sa ridicati obiecte doar prin puterea mintii? Poate suna a film SF, dar, aceste minuni sunt reale!
Mentalistul Israel Buium a povestit: "Va fi pentru prima data cand realizez un show de o asemenea anvergura in Romania si sunt foarte emotionat mai ales ca parintii mei sunt romani.
Va astept joi, 16 iulie, incepand cu ora 18:30.

El va invita joi, 16 iulie la restaurantul Royal Steak, din Piata Romana, nr. 8, incepand cu ora 18:30, pentru a-i afla secretele. 

Cu o combinatie unica de talent artistic, putere psihica si telepatica, dar si tehnici dezvoltate in arta teatrala, Israel Buium isi face publicul sa se simta intr-o alta lume, un univers magic, in care limitele impuse de creierul uman sunt desfiintate.

Potentialul mintii umane este vast, insa, un om obisnuit isi foloseste doar 10% din capacitatile sale. Imaginati-va cum ar fi sa pierdeti brusc din greutate sau sa plutiti deasupra grupului de prieteni ori sa ridicati obiecte doar prin puterea mintii? Poate suna a film SF, dar, aceste minuni sunt reale!

Mentalistul Israel Buium a povestit: "Va fi pentru prima data cand realizez un show de o asemenea anvergura in Romania si sunt foarte emotionat mai ales ca parintii mei sunt romani. Va astept joi, 16 iulie, incepand cu ora 18:30.

 


Abonează-te pe

Citește și:

,,Din punctul meu de vedere e un defect.” Betty Salam, despre ce nu îi place la mama ei vitregă

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Ingredientul secret pentru cei mai buni cartofi la cuptor. Cum să iasă delicioși fără să pui ulei

,,Nu-i absolut nimic personal.” Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri