Rodia, cu o concentraţie mare de antioxidanţi, este unul dintre fructele care trebuie consumat cât mai des, în special, în sezonul rece.
De o luna de zile, mi-am făcut un obicei în a consumă în fiecare seară câte o rodie. Aproape a devenit o dependenţă. Îmi place la nebunie gustul acrişor al bobitelor, dar recunosc că ai nevoie de multă răbdare pentru a savura bob cu rob esenţă de rodie. Însă, din punctul meu de vedere, o consumatoare împătimită de fructe, merită să experimentezi.
Atenţie! Nu purta haine albe sau pe cele la care ţii mult pentru că gustoasele bobiţe mai "zboară" şi pot pată. Bineînţeles, aceste mici accidente nu pot umbri nici pe departe multitudinea de beneficii pe care le aduce consumul de rodii. Informează-te şi pune în coşul cu alimente doar pe cele care merită cu adevărat.
În rodie sunt multe vitamine şi antioxidanţi
Încununată de multe ori cu titluri că "Super fruct", "Fructul anului" sau "Fructul lunii", rodia are rol de ingredient pentru băuturi, îngheţată sau mâncăruri în multe ţări.
citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>