Rețeta zilei: eclere. Cum se gătesc cele mai delicioase prăjituri, în doar câțiva pași


Cele mai gustoase eclere sunt cele făcute în casă. Iată o rețetă pentru eclere delicioase.

Rețeta zilei: eclere. Iată cum se prepară cele mai gustoase eclere în casă.

Rețeta zilei: eclere. Ingrediente

100 g margarină

4 ouă

125 g făină
1/2 linguriță sare

125 ml apă

Rețeta zilei: eclere. Crema de ciocolata:

1 cană lapte rece
3 linguri zahăr
2 linguri cacao
1 lingură cu vârf făină
esență rom
50 g unt
300 ml frișcă bătută

Rețeta zilei: eclere. Glazură:

3-4 linguri cacao
6 linguri apă

Rețeta zilei: eclere. Mod de preparare:

Se pune margarina (untul) cu apă și sarea la foc. Când dă în clocot, se adaugă făină și se amestecă bine. Se fierbe puțin la foc mic. Se ia de pe foc și se răcește (într-o cratiță cu apă). Când este aproape rece, se adaugă pe rând ouăle. Se pune în tavă sub formă de bastonașe și se dă la foc potrivit (180 grade Celsius) pentru 30 minute și se poate deschide cuptorul doar după 20 minute. După ce se răcesc se taie în două pe lungime.

Rețeta zilei: eclere. Crema de ciocolată:

Se pun toate în cratiță în afară de lapte care se pune în mijloc și se amestecă. Se fierbe la foc potrivit amestecând mereu, până se îngroașă. Se adauga esență de rom și 50 gr. unt. Se amestecă bine, se lasă să se răcească.

Citeste si: Două ingrediente și 20 de minute! Doar atât și o prăjitură fabuloasă este gata!

Rețeta zilei: eclere. Glazura:

Se fierb toate ingredientele și se toarna pe deasupra. Poftă buna!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Șamponul - componentul principal al părului sănătos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri