Reţeta zilei de luni. Piept de vita pe pat de ceapa si morcovi


Descoperisem, intr-un miez de primavara ca aceasta de-acum, cand inviorata de floare, cand infiorata de ploi si ninsori, o vale vranceana cu oameni cuminţi si frumosi si cu bucate gatite pe-ndelete.

 

Intr-o casa de oameni gospodari, la Lepsa, am aflat si reţeta acestei zile.
Ai trebuinţa de: 500 g piept de vita (se poate folosi si alta bucata de carne), 400 g ceapa uscata, 200 g morcovi, 200 g gogosari, piper, ulei, doua linguri cu mustar, 200 ml vin.
Citeste reţeta integral pe ANTENA SATELOR.

Intr-o casa de oameni gospodari, la Lepsa, am aflat si reţeta acestei zile.

Ai trebuinţa de: 500 g piept de vita (se poate folosi si alta bucata de carne), 400 g ceapa uscata, 200 g morcovi, 200 g gogosari, piper, ulei, doua linguri cu mustar, 200 ml vin.

Citeste reţeta integral pe ANTENA SATELOR.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri