Reţeta PLACINTĂ CU CARNE! Se face rapid si toţi o adoră

Reţeta PLACINTĂ CU CARNE! Se face rapid si toţi o adoră
Reţeta PLACINTĂ CU CARNE! Se face rapid si toţi o adoră

Plăcinta cu carne este una dintre mâncărurile favorite ale românilor pentru că se pregăteşte repede, cu ingrediente pe care, de regulă, le avem mereu în casă.

Cum adăugăm umplutura în aluat

În acest interval de timp, vom pregăti umplutura pentru aluat. Carnea tocată va fi amestecată cu ceapa tăiată mărunt, fiind călită apoi într-o tigaie cu puţin ulei. După ce se temperează, adăugăm puţin mărar pentru aromă, sarea, piperul şi un ou.

”Sunt două metode pentru a pune umplutura de carne în aluat: turnat pur şi simplu sau rulat. Eu recomand ca umplutura să fie turnată peste aluat”, explică Nichi Mărăcine, maestru de artă culinară. Se va unge tava cu unt, iar aluatul va fi tăiat în două. Cu ajutorul unui sucitor, întindem cele doi foi de aluat rezultate, iar apoi aşezăm una dintre acestea în tava de copt, astfel încât să depăşească marginile.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Reţeta SUPĂ GULAŞ! Consistentă, delicioasă şi uşor de pregătit

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Doliu în lumea folclorului din România! Ion Drăgan a murit chiar în prima zi de Crăciun

Ion Drăgan a murit în prima zi de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu artistul în ultimele ore: "Muzica populară românească a pierdut un mare nume, un artist dedicat și un om care a trăit prin și pentru cântec"

Prăjitura bunicii. Reţeta simplă şi gustul fabulos pe care nu trebuie să îl ratezi

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Explozie pe Autostrada A1! Un camion plin cu GPL a sărit în aer după un accident cu un TIR. Imagini șocante


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies