Reteta delicioasa pentru minibrownies de poveste! Uite cum se prepara!

Reteta delicioasa pentru minibrownies de poveste! Uite cum se prepara!

Aveti grija sa aveti ingrediente proaspete, de calitate, pe cat posibil sa provina dintr-o sursa naturala.

 

Ingrediente
80 grame faina de grau spelta organica
2 oua
80 grame de unt
100 grame zahar de cocos
120 grame ciocolata neagra
un varf de cutit sare de himalaya
Topiti pe baie de abur ciocolata impreuna untul. Dupa ce s-au topit, luati recipientul de pe baia de aburi si amestecati. In alt vas amestecati ouale cu zaharul de cocos, cu ajutorul unui tel. Dupa ce ati amestecat ouale cu zaharul, turnati- le peste amestecul de unt si ciocolata. Adaugati apoi faina si amestecati bine.
Distribuiti compozitia in fome de silicon. Eu am folosit forme de bomboane de ciocolata.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 20 de minute.
Din aceasta compozitie va ies aproximativ 24 de minibrownies.
Dupa ce s-au copt scoateti-i afara din cuptor si lasati-i sa se raceasca. Dupa ce s-au racit scoateti-i cu grija din forme si decorati-i dupa preferinte. Puteti folosi capsuni proaspete, afine, coacaze, pudra de cacao, fulgi de cocos, ciocolata rasa, boabe de cacao, frisca de cocos, crema de ciocolata.
Sursa: sportychoco.ro

Ingrediente

80 grame faina de grau spelta organica
2 oua
80 grame de unt
100 grame zahar de cocos
120 grame ciocolata neagra
un varf de cutit sare de himalaya

Topiti pe baie de abur ciocolata impreuna untul. Dupa ce s-au topit, luati recipientul de pe baia de aburi si amestecati.

In alt vas amestecati ouale cu zaharul de cocos, cu ajutorul unui tel. Dupa ce ati amestecat ouale cu zaharul, turnati- le peste amestecul de unt si ciocolata. Adaugati apoi faina si amestecati bine.

Distribuiti compozitia in fome de silicon. Eu am folosit forme de bomboane de ciocolata. Coaceti in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 20 de minute.

Din aceasta compozitie va ies aproximativ 24 de minibrownies.

Dupa ce s-au copt scoateti-i afara din cuptor si lasati-i sa se raceasca. Dupa ce s-au racit scoateti-i cu grija din forme si decorati-i dupa preferinte. Puteti folosi capsuni proaspete, afine, coacaze, pudra de cacao, fulgi de cocos, ciocolata rasa, boabe de cacao, frisca de cocos, crema de ciocolata.

Sursa: sportychoco.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce semne ar fi prevestit tragedia care s-a întâmplat cu Ion Drăgan și ce au observat internauții în ultimele fotografii cu el, din preajma sărbătorilor: “Pământiu...prevestea infarct.”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

Ultimul mesaj postat de Ion Drăgan înainte să moară. Ce a vrut să transmită, de fapt, artistul în ultima sa postare. CONFESIUNEA lasă fanii fără suflare

Cum arată Crăciunul pentru Mariana Moculescu și ce dorințe are pentru anul 2026: „Viața se poate schimba brusc.”

La ce concluzie au ajuns Robert și Lia după camera roșie. Cum va reacționa Filip: ,,Ești îndrăgostită”

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate