Rețetă delicioasă de cheesecake San Sebastian. „Provine din Spania și este un cheesecake absolut fabulos!”


Cheesecake San Sebastian este o adevărată delicatesă, care se poate prepara într-un timp foarte scurt. V-ați gândit să căutați rețeta simplă preparată chiar de Ana Urucu?


In articol:

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  cheesecake San Sebastian, realizată de Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii Well Done a canalului theExclusive, de la Kanal D. În plus, descoperiți și care este secretul pentru un cheesecake San Sebastian, preparat exact pe gustul vostru.

 

Cheesecake San Sebastian este un preparat care este gata într-un timp chiar foarte scurt, dacă veți ține cont de doar câțiva pași simpli. Acest preparat are un gust deosebit de gustos și este unul dintre cele mai fresh preparate pe care le puteți consuma cu ușurință.

În plus, datorită faptului că nu veți avea nevoie nici de prea multe ingrediente pentru a prepara această rețetă, o veți putea realiza cu ușurință chiar la voi acasă. Prin urmare,

haideți să trecem la treabă și să pregătim împreună cea mai gustoasă rețetă de  cheesecake San Sebastian!

cea mai buna reteta de cheesecake

Cea mai buna reteta de cheesecake San Sebastian

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cum elimini mirosul de mâncare din casă. Care sunt cele mai utile trucuri

 

Rețetă de  cheesecake San Sebastian

Ana Urucu, prezentatoarea emisiunii   Well Done   a canalului   theExclusive  Kanal D  ), a realizat cea mai simplă rețetă de cheesecake San Sebastian, absolut delicioasă.

Ingrediente – cheesecake San Sebastian

Veți avea nevoie de următoarele   ingrediente: 600 g de cremă de brânză, 400 ml de smântână pentru frișcă, 4 ouă, 20 g de făină, 240 g de zahăr, o esență de vanilie și 50 g de unt.

Mod de preparare - cheesecake San Sebastian

„Avem aici 600 de grame de crem ă de brânză, pe care cu ajutorul unui mixer o vom face spumă cu zahărul. Haideți să începem, la o putere mică. Iar acum o să adăugăm treptat cei 240 de grame de zahăr.”

Până în acest moment, rețeta de  cheesecake San Sebastian pare să fie mai mult decât ușoară, atunci când vine vorba despre primul pas al acestei rețete, care constă în mixarea cremei de brânză cu zahărul. Atenția însă, mixarea trebuie să aibă loc la o viteză mică, pentru ca mai apoi să mărim treptat. Această rețetă este numai bună de servit atât în sezonul cald, cât și în sezonul rece. Dar haideți să trecem și la pasul următor.

„Apoi lăsăm deoparte mixerul, iar acum vom sparge cele 4 ouă într-un bol. Acum unul câte unul încorporăm și ouăle, în timp ce mixăm. Acum vom adăuga făină, doar că de această dată, nu ne mai folosim de mixer, ci de un tel. Cele 20 de grame de făină. Am încorporat făina, iar acum adăugăm smântâna pentru frișcă, 400 de grame de smântână pentru frișcă. Și avem și esență de vanilie, ultimul ingredient. Câteva picături doar, suficient. Încorporăm și vanilia, i-a dat o culoare mult mai gălbuie.”

retete de cheesecake

Cea mai buna reteta de cheesecake San Sebastian

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Rețetă de piept de rață cu piure de morcovi

Datorită faptului că, așa cum a menționat și prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, am apelat la prepararea acestei rețete delicioase de  cheesecake San Sebastian, prin adăugarea a doar câtorva ingrediente, preparatul este mai mult decât ușor de realizat, fiind gata într-un timp chiar foarte scurt. În ceea ce privește amestecarea ingredientelor după ce am ajuns la pasul în care trebuie să adăugăm ouăle și făina, vom lăsa mixerul deoparte, pentru a ne folosi de un tel.  

„Asta a fost toată prepararea cheescake-ului. Acum nu ne rămâne decât să-l punem în tava pentru cuptor. Am uns tava cu unt și am tapetat-o bine cu două părți de hârtie de copt, foarte bine, iar aici vom turna cheesecake-ul nostru, acum în stare lichidă și o să-l dăm la cuptor. San Sebastian este gata de cuptor, la 210 grade Celsius, pentru aproximativ 45 de minute.”

Un secret al acestei rețete de  cheesecake San Sebastian, dezvăluit de  prezentatoarea emisiunii, Ana Urucu, ține de faptul că, tava trebuie să fie tapetată cu unt și hârtie de copt, înainte să fie introdusă la cuptor. Astfel, vă veți putea bucura de un desert absolut delicios și mai fresh ca niciodată.

cheesecake

Cea mai buna reteta de cheesecake San Sebastian

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Rețetă gustoasă de supă cremă de linte roșie

„Am revenit cu rezultatul final al cheesecake -ului San Sebastian. Au trecut 3 ore, este important ca minim 3 ore să treacă înainte să-l scoatem din formă, pentru că altfel, el este încă gelatinos în mijloc și atunci riscăm să se strice. Desfacem forma, o scoatem. Acesta este rezultatul final și faimosul San Sebastian cheesecake. Miroase foarte bine!”

Este un cheesecake care se poate numi și „ars”, este un contrast de culori cu ars deasupra și în interior are acea crem ă de brânză foarte deschisă la culoare. Acum o să tăiem o felie să vedem cum arată. Sper că v-a plăcut această rețetă și vă urez poftă bună!”

 

Cheesecake -ul San Sebastian este gata și se poate servi. Poftă bună!

Citeste si: Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util


Abonează-te pe

Citește și:

Cum elimini mirosul de mâncare din casă. Care sunt cele mai utile trucuri

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cum să gătești un pilaf gustos. Care este trucul util

Care este soluția pentru atunci când ai pus prea multă sare în mâncare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri