Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV

Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV
Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV

Află din rândurile următoare care este rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea  este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Pe lângă postările din viața sa de zi cu zi, cele cu activitățile profesionale pe care le desfășoară, dar și poze sau filmulețe cu familia ei minunată, vedeta postează din când în când și diferite videoclipuri cu secretele sale din bucătărie.

De data aceasta, Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta sa de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin.

Vedeta are o rețetă proprie pentru acest sos de brânzeturi pentru care folosește un ingredient special, care este foarte rar întâlnit în sosul gorgonzola.

Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin

Citește și: Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!

Ingrediente

Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • ulei;
  • usturoi;
  • brânză gorgonzola;
  • smântână de gătit;
  • vin;
  • pecorino;
  • nuci;
  • rozmarin;
  • carne de pui;
  • cartofi.

Cum se prepară sosul gorgonzola

Citește și: Ce condimente se dau la carnea de pui şi la carnea de porc. Trucurile pe care orice gospodină trebuie să le ştie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gabriela Cristea a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al sosului gorgonzola.

Vedeta are anumite secrete culinare care fac sosul respectiv să fie unul de-a dreptul delicios.

Curățăm usturoi, pe care îl pisăm bine. Am luat o cratiță specială în care fac sosul și am pus ulei, în care adaug usturoiul și pun și brânza gorgonzola, care trebuie să se topească. Cu cât e mai picantă brânza, cu atât iese mai bun sosul. Vă sfătuiesc să amestecați continuu sosul cu un tel, iar când e gata adaug smântână de gătit grasă.

Nu trebui să puneți foarte multă, pentru că nu vrem să facem o tonă de sos. Când dă în clocot, vă puteți opri și e gata sosul, dar eu complic lucrurile și adaug și un strop de vin pe care îl las să dea în fiert. La final, îi pun și o mână de pecorino, iar apoi îl las deoparte să se răcorească, nu-mi place ca sosul să fie foarte fierbinte, când îl pun peste preparat.
Pun și nuci și avem un super sos
.”, a povestit Gabriela Cristea.

Mod de preparare al puiului cu cartofi și rozmarin

Atunci când sosul este gata acesta trebuie lăsat să se odihnească, iar între timp trebuie pregătită carnea, după care cartofii.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Gabriela Cristea a subliniat că orice persoană poate să gătească această rețetă chiar dacă pare a fi una destul de complicată.

E momentul să gătim și carnea și m-am decis, până la urmă, să pun aromă de rozmarin, pentru că mi se pare potrivită. În tigaia încinsă punem ulei, usturoi zdrobit și două crenguțe de rozmarin. Adaug apoi puiul, doar cât să se pătrundă și să nu fie crud. Apoi, cum am prăjit carnea, o să prăjim și cartofii, eu folosesc unii prefierți, care trebuie trași doar puțin în tigaie, în aromele pe care el vreți voi. Eu astăzi am să pun un strop de ulei, rozmarin, usturoi și trebuie amestecați, ca să nu se lipeasc ă.”, a mai dezvăluit vedeta.

Ulterior, după ce toate cele trei părți ale acestei mese sunt gata, tot ce trebuie să faci este să le montezi în farfurie. Gabriela Cristea recomandă să folosești o cantitate mare de sos, astfel încât acest fel de mâncare să aibă un gust de-a dreptul delicios.

La final, facem un mic plating și masa e gata. Sosul trebuie pus din belșug peste cărniță, cartofii lângă și asta este masa noastră de astăzi. ”, a mai spus Gabriela Cristea.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Tortellini cu roșii. O mâncare rapidă și ușor de făcut, perfectă pentru o seară aglomerată!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies