Află din rândurile următoare care este rețeta de frappe de casă a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Pe lângă postările din viața sa de zi cu zi, cele cu activitățile profesionale pe care le desfășoară, dar și poze sau filmulețe cu familia ei minunată, vedeta postează din când în când și diferite videoclipuri cu secretele sale din bucătărie.
De data aceasta, Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta sa de frappe de casă.
Rețetă de frappe de casă
Citește și: 5 Băuturi răcoritoare ce au calorii puține. Le poți prepara acasă
Ingrediente
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Potrivit informațiilor oferite de Gabriela Cristea, pentru a pregăti o băutură perfectă pentru zilele toride ale verii, așa cum este frappe -ul, avem nevoie de următoarele ingrediente:
- Cafea solubilă
- Zahăr
- Apă
- Lapte
- Gheață
Mod de preparare
Gabriela Cristea a dezvăluit, pas cu pas, în stilul său caracteristic, plin de amuzament, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Este frappe-ul pe care îl găsești cam oriunde te-ai duce în Grecia. Este făcut mereu cu cafea solubilă și o să punem așa: două lingurițe de cafea solubilă cu vârf. Mai avem nevoie și de zahăr, iar eu o să folosesc zahăr de cocos și o să pun trei lingurițe, pentru că mie îmi place mai dulce un pic.
Și în primă fază mai avem nevoie să punem doar un strop de apă, pentru că trebuie să batem nesul.
„Punem un pic de apă fierbinte și începem să amestecăm până o să se facă o spumă. Se topește zahărul și crește în volum compoziția. După ce am terminat de frecat ness-ul și i-am dat o consistență pe care noi o dorim, punem gheață, umplem tot recipientul cu gheață, iar la sfârșit turnăm lapte.