Rețetă de Fursecuri fără gluten cu ciocolată

reteta de fursecuri fara gluten cu ciocolata
Rețetă de Fursecuri fără gluten cu ciocolată

Fursecurile fără gluten cu ciocolată reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de fursecuri fără gluten cu ciocolată. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cele mai gustoase fursecuri fără gluten cu ciocolată, preparate exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Fursecuri fără gluten cu ciocolată

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de fursecuri fără gluten cu ciocolată, absolut delicioase, în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire   pentru această rețet ă de   fursecuri fără gluten cu ciocolată este de 15 minute

Timp de preparare  – 15 minute

Timp total  – 30 minute

Rețet a de fursecuri fără gluten cu ciocolată este pentru 8 persoane

fusecuri fara gluten cu ciocolata
Rețetă de Fursecuri fără gluten cu ciocolată[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Plăcintă cu nuci pecan, care vă va face papilele gustative să danseze de bucurie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ingrediente –  Fursecuri fără gluten cu ciocolată

  • o cană și jumătate de făină fără gluten
  • o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu
  • o jumătate de linguriță de sare
  • o jumătate de cană de unt (la temperatura camerei)
  • o jumătate de cană de zahăr brun
  • un sfert de cană de zahăr granulat
  • 1 ou mare (la temperatura camerei)
  • 1 linguriță de esență de vanilie
  • 1 cană de chipsuri de ciocolată (fără gluten)

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Mod de preparare -  Fursecuri fără gluten cu ciocolată

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, este nevoie să preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tot acum, este nevoie să și tapetați o tavă de cuptor, cu hârtie de copt, pentru a o avea pregătită pentru mai târziu, atunci când vom coace delicioasele fursecuri.

Pasul 2.  În continuare, aveți nevoie de un bol mediu, în care veți amesteca o cană și jumătate de făină fără gluten, o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și o jumătate de linguriță de sare.

Bolul se pune ulterior deoparte. De menționat este faptul că această rețetă se poate face și pentru fursecurile normale, însă cea de astăzi este fără gluten.

Pasul 3.  Într-un bol mare, separat, folosind un mixer, veți bate o jumătate de cană de unt (la temperatura camerei), o jumătate de cană de zahăr brun și un sfert de cană de zahăr granulat până devine ușor și pufos, timp de aproximativ 2-3 minute.

Abia apoi, tot în acest bol, veți adăuga oul (la temperatura camerei) și o linguriță de esență de vanilie, pe care le veți bate până se omogenizează bine.

Pasul 4.  A venit timpul să   amestecați încet amestecul de făină cu acesta, până când se combină. Atenție însă! Nu trebuie să amestecați în exces.

cea mai buna reteta de fursecuri fara gluten
Rețetă de Fursecuri fără gluten cu ciocolată[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Pasul 5.  Odată combinate cele două, este timpul să  încorporați și o cană de fulgi de ciocolată, tot fără gluten. De asemenea, dacă vă doriți ca fursecurile să aibă un plus de aromă, puteți adăuga în aluat și nuci tocate normale sau pecan.

Pasul 6.  În tava pregătită chiar de la începutul rețetei, folosind o lingură, formați fursecurile și așezați-le, astfel încât să existe un mic spațiu între fiecare. Coaceți timp de 10-12 minute sau până când marginile fursecurilor sunt ușor aurii. De menționat este faptul că, dacă vă doriți ca fursecurile să fie puțin mai moi, reduceți timpul de coacere cu 1-2 minute. După acest interval de timp, scoateți tava din cuptor și lăsați fursecurile să se răcească câteva minute înainte de a le transfera pe un grătar pentru a se răci complet.

Pasul 7.  Fursecurile se pot păstra într-un recipient ermetic, la temperatura camerei timp de până la 3 zile, iar rețeta este gata!

Fursecurile fără gluten cu ciocolată  sunt gata și se pot servi calde. Poftă bună!

cea mai simpla reteta de fursecuri fara gluten
Rețetă de Fursecuri fără gluten cu ciocolată[Sursa foto: freepik]

Citește și: Rețetă de Tiramisu, un desert iubit de toată lumea!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Plăcintă cu prune rețeta bunicii. Sfaturi pentru a obține o plăcintă perfectă cu prune!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme într-un an? „Soțul mi-a zis că arăt ca o vacă! Nu cumva vreodată să spună că a plecat de la una grasă și proastă!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies