Află din rândurile următoare care este rețeta bunicii Gherghina pentru friptura de miel.
Bunica Gherghina este una dintre cele mai cunoscute și apreciate bunicuțe din mediul online, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi. Astfel, în semn de recunoștință pentru comunitatea sa numeroasă de urmăritori, bunica Gherghina postează adesea idei de rețete pentru publicul din mediul online.
De data aceasta, bunica Gherghina a pregătit friptura de miel și a filmat întreg procesul.
„ Bunica Gherghina vă arată cum se face friptura de miel ca la țară .”, a spus bunica Gherghina.
Rețeta de friptură de miel a bunicii Gherghina
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de bunica Gherghina, pentru a pregăti această rețetă avem nevoie de următoarele ingrediente:
- pastă de tomate;
- 10 legături de usturoi verde;
- o pulpă de miel;
- 5 legături de pătrunjel;
- piper boabe;
- foi de dafin;
- sare;
- ulei.
Mod de preparare:
Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor bunicii Gherghina, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Acum urmează să curăț verdețurile. Carnea de miel trebuie să o pun la fiert. Trebuie să o fierb mai întâi, că nu e bună nefiartă.