Află din rândurile următoare cum prepară Cristina Șișcanu rețeta sa de ciocolată Dubai.
Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu îi place să petreacă mult timp în bucătărie, iar în general preferă să mănânce în oraș sau să comande mâncare. De asemenea, beneficiază de ajutorul mamei și soacrei sale, care le trimite mâncare, iar câteodată, când vine vorba de gătit, vedeta preferă preparate ușoare, care se gătesc rapid.
De data aceasta, însă, Cristina Șișcanu și-a răsfățat familia cu un desert.
Rețeta de ciocolată Dubai a Cristinei Șișcanu
Citește și: Sos olandez, rețeta lui Mihai Dragomir. “Mie îmi place să mănânc acest sos cu somon.”
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- 200 de grame de cataif;
- 50 de grame de unt;
- 180 de grame de cremă de fistic;
- 200 de grame de ciocolată cu lapte;
- 200 de grame de ciocolată neagră.
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a demonstrat modul de preparare al rețetei, în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.
Prima data, Cristina Șișcanu a tăiat cataif-ul, pe care ulterior l-a adăugat în tigaia încinsă cu unt. Vedeta a amestecat în continuu, până când untul s-a încorporat cu cataiful, iar cel din urmă a căpătat o culoare aurie.
Apoi, a pus compoziția într-un bol de sticlă și peste a adăugat 180 de grame de cremă de fistic. Cristina Șișcanu a continuat să amestece, până când a obținut o compoziție omogenă.
„ Am văzut că unele persoane pun și colorant alimentar, ca să iasă mai verde decât e, dar noi nu punem. Aici avem 200 de grame de ciocolată neagră și încă un bol de ciocolată cu lapte. Le amestecăm. Întrucât nu avem formă de ciocolată din silicon, improvizăm. Folosim recipientul ăsta și punem folie. Am topit ciocolata și punem primul strat. Am scos de la frigider, punem umplutura și apoi al doilea strat de ciocolată.
După ce a pus ciocolata la frigider, Cristina Șișcanu a testat-o.
„ Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună. E crocantă. Bună, foarte bună .”, a spus soția lui Mădălin Ionescu despre ciocolata sa.