Rețeta de ciocolată Dubai, pregătită de Cristina Șișcanu: „Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună! E crocantă!”

Rețeta de ciocolată Dubai, pregătită de Cristina Șișcanu: „Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună! E crocantă!”
Rețeta de ciocolată Dubai, pregătită de Cristina Șișcanu: „Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună! E crocantă!”

Află din rândurile următoare cum prepară Cristina Șișcanu rețeta sa de ciocolată Dubai.

Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu îi place să petreacă mult timp în bucătărie, iar în general preferă să mănânce în oraș sau să comande mâncare. De asemenea, beneficiază de ajutorul mamei și soacrei sale, care le trimite mâncare, iar câteodată, când vine vorba de gătit, vedeta preferă preparate ușoare, care se gătesc rapid.

De data aceasta, însă, Cristina Șișcanu și-a răsfățat familia cu un desert. Vedeta a pregătit o rețetă de ciocolată Dubai.

Rețeta de ciocolată Dubai a Cristinei Șișcanu

Citește și: Ketchup fără E-uri și conservanți! Rețeta de ketchup de casă, pregătită la mănăstirea Slănic: „O să facem astăzi un ketchup de casă, așa cum făceau bătrânii noștri.”

Citește și: Sos olandez, rețeta lui Mihai Dragomir. “Mie îmi place să mănânc acest sos cu somon.”

Ingrediente:

  • 200 de grame de cataif;
  • 50 de grame de unt;
  • 180 de grame de cremă de fistic;
  • 200 de grame de ciocolată cu lapte;
  • 200 de grame de ciocolată neagră.

Mod de preparare:

Cristina Șișcanu a demonstrat modul de preparare al rețetei, în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.

Prima data, Cristina Șișcanu a tăiat cataif-ul, pe care ulterior l-a adăugat în tigaia încinsă cu unt. Vedeta a amestecat în continuu, până când untul s-a încorporat cu cataiful, iar cel din urmă a căpătat o culoare aurie.

Apoi, a pus compoziția într-un bol de sticlă și peste a adăugat 180 de grame de cremă de fistic. Cristina Șișcanu a continuat să amestece, până când a obținut o compoziție omogenă.

Am văzut că unele persoane pun și colorant alimentar, ca să iasă mai verde decât e, dar noi nu punem. Aici avem 200 de grame de ciocolată neagră și încă un bol de ciocolată cu lapte. Le amestecăm. Întrucât nu avem formă de ciocolată din silicon, improvizăm. Folosim recipientul ăsta și punem folie. Am topit ciocolata și punem primul strat. Am scos de la frigider, punem umplutura și apoi al doilea strat de ciocolată.

”, a spus vedeta pe Facebook.

După ce a pus ciocolata la frigider, Cristina Șișcanu a testat-o.

Nu e foarte aspectuoasă, dar e bună. E crocantă. Bună, foarte bună .”, a spus soția lui Mădălin Ionescu despre ciocolata sa.  



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru o maioneză perfectă. “Vă voi arăta cum să pregătiți o maioneză ca la Paris.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Alina Sorescu, despre primele semnale de alarmă din fosta sa relaţie – confesiune tulburătoare la „În oglindă” „Chiar am crezut că poate fi prințul pe cal alb pe care mi-l imaginam”

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies