Rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean și secretul pentru un desert cremos. „Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat.”

Rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean și secretul pentru un desert cremos. „Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat.”
Rețeta de cheesecake pregătită de chef Adi Hădean și secretul pentru un desert cremos. „Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat.”

Chef Adi Hădean a dezvăluit secretul pe care îl folosește atunci când vine vorba de cheesecake.

Chef Adi Hădean reușește de fiecare dată să transpună secretele din bucătărie pe rețelele de socializare și în mediul online, iar prin fiecare postare, aduce mai aproape gustul autentic la deserturi sau mâncăruri tradiționale. Nici preparatele mai complicate nu lipsesc din pregătirile lui, iar de la carne, la fructe de mare, paste, mic dejun sau deserturi, toate aceste mâncăruri sunt gătite cu grijă și vorbesc prin fotografii, pentru toți cei care vor să se bucure de un gust inedit.

Totul este mult mai ușor când intrăm în bucătărie și avem deja toți pașii la dispoziție, iar același lucru dorește bucătarul să facă, prin expunerea în fața micilor camerelor de filmat.

Adi Hădean-cheesecake
Adi Hădean-cheesecake[Sursa foto: Instagram]

Ingrediente:

  • 800 g brânză fină (cremoasă)
  • 200 g gorgonzola
  • 400 ml smântână dulce 30% grăsime
  •  400 g zahăr
  • 6 ouă mari
  • 40 g făină albă

Cum pregătește chef Adi Hădean un cheesecake cremos?

Citește și: Sarmale cu carne de porc, rețeta pregătită de chef Adi Hădean. “Se adaugă crenguțe de cimbru, afumătură după gust, felii de tomate.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum pregătește chef Adi Hădean sărățelele și care este secretul pe care l-a învățat de la mama lui. Ingredientul care face aluatul fraged. „Aluatul trebuie să fie ferm și bine legat.”

De această dată, chef Adi Hădean a vrut să-i bucure pe toți cei care îl urmăresc cu un desert și a pregătit cheesecake, iar pe lângă toate ingredientele pe care le-a menționat și modul de preparare, acesta a dezvăluit și un mic secret cu privire la el, pentru a ieși gustos și cremos. După ce a amestecat brânza cu smântână, zahăr, ulei, făină și gorgonzola, este introdus la cuptor imediat după ce este asamblat, iar secretul pentru a ieși pufos este să stea la frigider trei ore după ce a fost scos din cuptor.

Coacerea lui se face 22 de minute, la 220 de grade.  “3 ore la frigider, 22 de minute la 220 de grade Celsius. Mai întâi amesteci brânza cu zahărul până la incorporare totală, apoi vii cu ouăle, pe rând, apoi cu smântâna dulce, cu făina cernută. Durează 12 minute prepararea. Poți să-l pui la cuptor imediat după ce ai asamblat toate cele de mai sus, dar dacă îl ții la rece, iese mult mai cremos.”,
a scris chef Adi Hădean.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Sarmale cu carne de porc, rețeta pregătită de chef Adi Hădean. “Se adaugă crenguțe de cimbru, afumătură după gust, felii de tomate.”

Dacă le vedeai, fugeai! Vedete care arată mai bine acum decât în tinerețe FOTO

Liviu Guță îi dă replica lui Culiță Sterp. Ce l-a deranjat la declarațiile făcute de colegul său de breaslă: „Nu mi se pare corect”

Andreea Bănică își așteaptă turiștii de 1 Mai la malul mării! Cât costă o noapte de cazare în hotelul vedetei din Eforie Nord anul acesta

Și-a pus sau nu Violeta Bănică acid în buze: „În familia mea...”

Andreea Mantea a făcut anunțul! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”. Ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Sfârșit tragic pentru o profesoară îndrăgită din Iași. "Școala a pierdut un mare OM, cu suflet de aur! Ne va lipsi în cancelarie, dar și în afara ei”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies