Reacția neașteptată a lui Jador în momentul în care a aflat că Mariana de la Puterea dragostei îl iubește! ”Nu aș putea fi niciodată cu o femeie ca ea”


Jador a rămas surprins să afle că Mariana de la Puterea dragostei îl iubește și i-a dat o replică  dură

Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Zilele trecute, în premieră pentru WOWbiz.ro, o fostă concurentă a vorbit despre bărbatul pe care Mariana îl adoră, în ciuda faptului că, acum, el nu mai este în competiție.

Ce a spus Mariana despre Jador

"Mariana de la Puterea dragostei este îndrăgostită de Jador! Ne înnebunea cu el. Cum ieșea din emisiune, asculta melodia lui  încontinuu până ajungeam la hotel. În tot acest timp, și vorbea despre Jador. Culmea, nu putea fi pusă niciodată pe ”silence”, turuia întruna. Bianca era cea care stătea cu ea în față și nu știu cum o suporta până la destinație. E ea mai eroină! Apoi, se ducea în camera și tot pe Jador îl pomenea", a spus Mary pentru WOWbiz.ro.

Spusele tinerei aveau să prindă contur după ce Mariana a început să își exprime sentimentele pentru Jador și în casă, unde declară, de ceva vreme, că singurul bărbat care o interesează este cântărețul.

Citeste si: Jador, adevărul despre relația cu fosta lui iubită: „Într-adevăr, este...”

Citeste si: Cum au anunţat Simina şi Alex Zănoagă că vor avea un copil? Imaginea aceasta a obţinut zeci de mii de like-uri! "Felicitări" FOTO!

Jador a avut prima reacție după ce a aflat că Mariana îl iubește! ”Se comportă ca un copil neastâmpărat”

Pe de altă parte însă, situația stă total diferit în ceea ce îl privește pe artist. Jador este atașat de Mariana ca persoană, dar nicidecum de ea ca femeie!

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei a stârnit un scandal monstru pe internet! Uite ce rană are pe sân şi cum s-a îmbrăcat!

De altfel Jador a avut prima reacție după ce a aflat că Mariana îl iubește! Într-un live exclusiv la WOWbiz.ro, el avea să spună care este părerea lui despre controversata concurentă de la Puterea dragostei. ”Mariana este specială. Cât am fost la Istanbul, i-am ascultat povestea de viață și, credeți-mă, este una foarte dureroasă. Fata asta nu a avut o copilărie normală. Este un suflet foarte bun, cel mai bun din casă, dar se comportă că un copil neastâmpărat! Ea vrea să se adapteze într-un mediu, dar nu poate, oricât de mult am încercat eu să o ajut cât am fost în competiție. I-am luat apărarea…Știu că unii din casă își pierd cumpătul cu ea, dar nu ai cum să nu ți-l pierzi, fiindcă e jale cu Mariana de multe ori. E o prietenă deosebită, dar, din punct de vedere sentimental, nu aș putea să fiu niciodată cu o femeie ca ea”, a spus Jador la WOWbiz.ro!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri