Andra de la Puterea Dragostei a stârnit un scandal monstru pe internet! Uite ce rană are pe sân şi cum s-a îmbrăcat!


Andra de la Puterea Dragostei a pozat îmbrăcată în călugăriţă sexy! Poza care a stârnit un scandal monstru pe internet[


In articol:

Andra de la Puterea Dragostei, iubita lui Bogdan Mocanu, face notă discordantă în casa Puterea Dragostei.

Tânăra are numai haine de designer, îşi petrece vacanţele în cele mai scumpe destinaţii turistice, cum ar fi Monaco, Mykonos, Portofino sau Saint Tropez, a călătorit cu avioane private, s-a plimbat cu bolizi de lux de sute de mii de euro şi a cunoscut foarte mulţi milionari ai planetei...

Citeste si: Cele mai sexy imagini cu Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”! Ce ascunde, sub haine, concurenta emisiunii? FOTO!

Andra de la Puterea Dragostei a pozat îmbrăcată în călugăriţă sexy! Tânăra şi-a desenat o cruce pe frunte şi o rană pe piept!

Mulţi spun că Andra este o "fată de oras", iar pozele ei îndrăzneţe de pe instagram confirmă această teorie. Şi când spunem "îndrăzneţe", ne referim la imagini cu ea în lenjerie intimă provocatoare sau...fără.

Iubita lui Mocanu a reuşit însă să provoace un scandal monstru pe instagram în momentul în care şi-a postat o poza care o înfăţişează într-un port de călugăriţă...sexy, cu un decolteu uriaş.

Tânăra şi-a desenat o cruce pe frunte şi o rană pe piept, iar descrierea imaginii "când îţi spune că-i plac fetele care merg la biserică" a fost "cireaşa de pe tort". Gestul ei a fost apreciat de câţiva, dar majoritatea urmăritorilor au criticat-o aspru din cauza acestei fotografii.

Citeste si: Cele mai sexy imagini cu Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”! Ce ascunde, sub haine, concurenta emisiunii? FOTO!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri