Bia de la Puterea dragostei are silicoane? Imagini fierbinți cu bustul impresionant al brunetei


Bia de la Puterea dragostei are silicoane? Imagini fierbinți cu bustul impresionant al brunetei care a fost pe punctul de a forma un cuplu cu Bogdan Mocanu

 

Bia de la Puterea dragostei are silicoane? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun telespectatorii emisiunii prezentate de Andreea Mantea la Kanal D.

Bia de la Puterea dragostei are un bust impresionant și poartă foarte des ținute cu decolteu amplu. Concurenta care a fost la un pas să formeze un cuplu cu Bogdan Mocanu a fost înzestrată de Mama Natură cu sâni mari, naturali.

Bia de la Puterea dragostei are silicoane? Imagini fierbinți

Dimensiunea bustului concurentei Bia de la Puterea dragostei i-a făcut pe telespectatori să se întrebe dacă bruneta a apelat sau nu la serviciile unui estetician pentru o mărire a sânilor.

bia puterea dragostei sani

Deși multă lume crede că Bia are silicoane, anumite fotografii pe care bruneta le postează pe Facebook sau Instagram ne conving că bustul ei nu a suferit nicio modificare pe masa de operație a vreunei clinici. Concurenta de la Puterea dragostei are sâni mari, naturali, pe care îi mai editează din când în când în Photoshop pentru a masca micile imperfecțiuni.

 

Bia are doar 21 de ani, dar imaginea și atitudinea ei au stârnit multe controverse în rândul românilor care urmăresc emisiunea Puterea dragostei. Are sau nu silicoane? A apelat sau nu la un medic estetician pentru a-și corecta micile defecte și imperfecțiuni? Implicată în mai multe certuri și controverse atât în casa Puterea dragostei, cât și în afara ei, Bia este o prezență care nu poate trece neobservată.

Bia de la Puterea dragostei, la spital după un conflict cu Bianca și Livian

Bia de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici și Livian, iubitul ei, au ajuns în război unii cu alții! Totul a pornit de la cearta pe care Bia și Bianca au avut-o între ele, ea având intenția de a o lovi pe iubita lui Livian.

bia puterea dragostei si livian

După aceea, Biei i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor. La scurt timp, ea a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe patul de spital, cu perfuzii.

”Felicitări pentru tot și pentru faptul că am ajuns în spital într-o stare critică! Dragii mei, n-am nevoie de mila nimănui, dar rugați-vă pentru mine să-mi revin din stările astea!”, a fost postarea Biei.

Apoi, Livian a reacționat, iar Bia a văzut cuvintele dure care i-au fost adresate. Concurenta nu a stat pe gânduri și a reacționat și ea înapoi.

”Nu m-am simțit bine deloc toată noaptea, am dormit foarte prost și mi-a fost foarte rău după cele întâmplate. La modul că am fost hărțuită zilele astea de anumiți concurenți și totul a dus la dezastru! Sper să îmi revin cât mai repede și să nu rămân cu ceva traume după toate atacurile în mod repetat la adresa mea. Nu a fost ok nici din partea mea, dar nu eu sunt cea care a exagerat. Vreau ca starea mea să se îmbunătățească și nu doresc nimănui ce am trăit eu aici și câte am suportat!”, a fost reacția Biei de la Puterea Dragostei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cristina Şişcanu l-a desfiinţat pe Andy! Vezi ce a spus despre îndrăgitul "războinic"!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri