Imagini tulburătoare cu Ella de la Puterea dragostei în lacrimi vorbind despre mama ei oarbă! Tot studioul a izbucnit în plâns! ”De la 14 ani, a rămas fără vedere după un abces la măsea”


Ella de la Puterea dragostei a vorbit, pentru prima data, despre problemele cu care se confruntă mama ei de mai bine de 40 de ani! Femeia este oarbă și nimic nu a putut să o salveze


In articol:

Ella de la Puterea dragostei are o poveste de viață impresionantă! Mama brunetei este oarbă, tatăl său...

un tip violent, iar ea a plecat de acasă la 16 ani!

”Mama mea a rămas oarbă de la 14 ani din cauza unui abces făcut la o măsea care avea să ajungă la creier. S-a intervenit chirurgical atunci la nivel cerebral, i s-au făcut nu mai puțin de patru operații pe creier, dar, din nefericire, fără rezultat! Trei dintre intervenți au fost OK, dar medicii au considerat că mai este necesară încă una, fiindcă mai existau urme de infecție în zona capului.

Aceasta avea să fie însă un eșec, întrucât la operație, i-au fost atinși nervii optici și atunci mama și-a pierdut definitiv vederea”, a vorbit Ella de la Puterea dragostei despre femeia care i-a dat viață, în premieră.

Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei” era frumușică foc la pubertate! Uite cum arăta pe când era doar o puștoaică! FOTO!

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre mama sa oarbă! ”J umătate din creier era mort și era practic imposibil să reacționeze la stimuli”  

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre mama sa oarbă și despre modul în care a încercat să o vindece de-a lungul timpului. ”Pe parcursul anilor, am încercat să o ajutăm toți, cei din familie! Îmi aduc aminte că acum 15 ani, am abordat un medic celebru din Detroit, chiar s-a și intervenit la o emisiune pentru a putea găsii banii necesari să mergem în America, dar fără mari reușite. Nu am putut ajunge acolo, vă spun sincer, și fiindcă aveam nevoie de 85.000 de dolari, o sumă foarte mare, exorbitantă, dar și pentru că ni s-a explicat și faptul că dacă am fi operat-o, nu ar fi avut decât 1% șanse să vadă. Așa că am renunțat la idee. Ulterior, am contactat un alt doctor specialist în oftalmologie și intervenții de mare risc la nivel ocular și el chiar mi-a dat lovitura de grație. Mi-a explicat că nu se mai putea face nimic, deoarece la vârsta ei, jumătate din creier era mort și era practic imposibil să reacționeze la stimuli. Vă dați seama, mama are 56 de ani, este atât de tânără și nu poate deschide ochii, este dureros și frustant”, a mai povestit Ella.

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre relația părinților ei! ”Tata era un fel de Jador”

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre mama sa oarbă, dar a dezvăluit și alte detalii din familie, printre care și modul în care părinții ei s-au cunoscut. ”La 27 de ani, mama s-a căsătorit cu tata, iar la 28 m-a făcut pe mine. Tatăl meu este un fel de Jador, a fost mare crai în tinerețe, îmi povestea mătușa mea că pe vremea când bărbații nu aveau nici măcar Trabant, el avea Opel, și femei peste tot! La un moment dat însă s-a cumințit, se întâmpla la întoarcerea lui din America, acolo unde a stat o perioadă bună de timp. Pe atunci, mama era prietenă bună cu mătușa mea și așa s-au cunoscut. El a văzut-o pe mama și s-a îndrăgostit pe loc de ea. Avea 34 de ani și mama 27! Din păcate, în primă fază, părinții ambelor familii nu au fost de acord cu o căsătorie, ai mamei pentru că îl știau mai...vagabond, iar ai tatei pentru că nu îl vedeau însurat cu o oarbă! Dar ei nu au ținut cont de nimeni și de nimic. Drept dovadă, tata a mers o zi întreagă pe jos, de la Botoșani în Republica Moldova, ca să o ia de soție”, a spus bruneta.

Citeste si: Livian și-a ieșit din minți! Scandal uriaș la Puterea Dragostei! ”Respectă-mi liniștea!”

Ella de la Puterea dragostei, declarație șoc! ”Nu am simțit niciodată dragostea de tată”

Ella de la Puterea dragostei a vorbit despre mama sa oarbă și despre felul în care, ani de zile, a plâns impresionată de gesturile femeii.  ”Niciodata nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare...Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluză, sau să vadă cum sunt, dacă sunt bine, fiindcă, atunci când eram mică, tata mă mai lovea. Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea”, a spus cu ochii în lacrimi Ella, care avea să mai puncteze și faptul că povestea sa de viață este una mai complicată. ”Am suferit mult, probabil de aceea, m-am deschis așa mult în fața bărbaților și am suferit, pentru că eu am nu am simțit dragostea de tată. A fost mai greu din pricina religiei (n.r. penticostală), am fost percepută mai diferit, în sensul că eu nu aveam voie să port pantaloni sau colanți și primeam bătăi dacă o făceam. Apoi, am ajuns la adolescență și aș fi dorit să discut problemele specifice vârstei, dar eu în loc de un sfat primeam o palmă! Poate și acesta a fost motivul ca, la un moment dat, să mă decid să plec de acasă. Aveam 16 ani și multe semne ale violenței tatălui meu pe spate. Nu mai suportam. Degeaba încerca mama să fie bună, nu avea putere în fața tatălui meu, care, din cauza mea o lovea și pe ea. Asta a fost atunci, acum, spun că, indiferent ce s-a întâmplat, eu îmi respect și îmi iubesc părinții nespus, cu bune și cu rele”, a conchis bruneta.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce mașină de fițe are Paula de la Puterea dragostei! A ales o culoare cum rar vezi pe străzile din România

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Când începe gala Puterea dragostei. Orele de difuzare a emisiunii s-au modificat

Ce crede mama lui Jador despre Mariana de la Puterea dragostei: „E iubita ta, să ai grijă de ea...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri