Ce mașină de fițe are Paula de la Puterea dragostei! A ales o culoare cum rar vezi pe străzile din România


Ce mașină de fițe are Paula de la Puterea dragostei! A ales o culoare cum rar vezi pe străzile din România și are număr de înmatriculare personalizat.


In articol:

 

Paula de la Puterea dragostei conduce o mașină scumpă, de fițe!

Concurenta de la Puterea dragostei este din Arad și are doar 27 de ani. Paula a studiat Dreptul, iar acum a intrat în casa Puterea dragostei pentru a-și găsi un partener de viață. Deocamdată, bruneta nu formează un cuplu cu niciun băiat din emisiunea de la Kanal D prezentată de Andreea Mantea.

Ce mașină de fițe are Paula de la Puterea dragostei! A ales o culoare cum rar vezi pe străzile din România

Într-o postare făcută pe conturile sale de socializare, Paula de la Puterea dragostei le-a arătat prietenilor ce bolid conduce.

Bruneta este mândra posesoare a unui Audi într-o culoare cum rar vezi pe străzile din România: galben! Paula și-a ales numere de înmatriculare personalizate.

 

„Am 27 de ani, sunt din Arad. Am pus ochii pe cineva, dar nu o să spun așa din prima,mai aștept puțin. Ultima relație s-a terminat acum câteva luni, dar nu a fost una foarte lungă. Înainte am avut una mai lungă.

Am terminat facultatea de drept. Știu că și tu ai făcut un master, Jador.

De la un bărbat îmi doresc să fie iubitor, să fie pasional, să fie fidel, să ne înțelegem, bine, adică chestia aia de chimie. Deagaba spun ce vreau dacă nu e o chestie cu bărbatul ăla.

Nu spun încă cu cine m-aș vedea într-o relație, nu mă mai grăbesc.

Nu știu de ce am emoții, eu de obicei nu sunt o fire emotivă. Sunt prea mulți bărbați aici”, spunea Paula atunci când a intrat pentru prima oară în casa Puterea dragostei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri