Profeția cutremurătoare despre sfârșitul lumii, făcută de Isaac Newton! Savantul a vrut să o ia cu el în mormânt, de teamă


Deși s-a aflat la originea unor teorii ce au revoluționat știința, Isaac Newton a ales să ia cu el în mormânt unele lucrări ale sale, deoarece acestea nu erau „potrivite” pentru publicare. El a făcut o predicție despre sfârșitul lumii.

Deși Newton s-a bazat pe alchimie în unele idei și teorii pe care le-a formulat, savantul nu a dorit niciodată să își recunoască interesul pentru acest domeniu.

Astfel, Newton a ascuns acest aspect al carierei sale, deoarece anticipa că altfel, va fi criticat sever. Secretul său a fost păstrat de cei care i-au moștenit cercetările complete.

Citeste si: Cum au încercat comuniştii să-l facă pe Arsenie Boca episcop. „Este cunoscut de Gheorghiu-Dej şi dânsul vrea să-l promoveze“

Citeste si: Profeția TERIBILĂ a lui Arsenie Boca! Urmează să se întâmple în ROMÂNIA!

Newton a căutat indicii care să îl ajute să prevadă viitorul. El a studiat Biblia și și-ar fi propus să afle când va veni din nou Iisus Hristos pe Pământ, astfel încât omenirea să se poată pregăti.

Citeste si: Rugaciunea pentru indepartarea necazurilor. Se rosteste in fata icoanei si iti aduce alinare

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Oana Roman s-a pozat doar în lenjerie intimă, în pat! Vedeta nu mai are complexe!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri