Prima reacție a lui Bote după speech-ul ținut de Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! EXCLUSIV!


Cătălin Botezatu a ținut să îi dea o replică Iuliei Albu după ce a fost ”înțepat” de fashion editor la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu


In articol:

 

Iulia Albu s-a numărat printre vedetele care au participat la slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu, designerul care şi-a pierdut viaţa la 43 de ani într-un cumplit accident auto în localitatea Săcele! 

Citeste si: Un profesor din Paşcani i-a cerut elevei sale sa faca sex cu el: „Eram hiperexcitat”. Cum a umilit-o pe tânără în sala de judecată

Cum era de așteptat, fashion-editorul s-a remarcat prin ținută și, în special, prin alegerea pălăriei, una excentrică, în stilul deja consacrat. Mai mult, Iulia nu s-a abținut să nu îți spună punctul de vedere legat de moartea creatorului de modă, dar și de persoanele publice prezente la funeralii.

”Răzvan Ciobanu mi-a fost prieten, dar, dincolo de greşelile pe care le-a făcut el ca om, rămâne un mare designer al României.

L-am condus pe ultimul drum cu emoţie, dar şi cu aplauze, asa cum ştiu că şi-ar fi dorit. Foarte multă lume a venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, unii pentru un punct de rating în plus, alţii cu un gând bun sau pentru a-şi exprima cu adevărat durerea (foarte puţini), iar alţii pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu. Am simtit să ţin un discurs pentru că Răzvan merita asta şi pentru că astăzi( n.r.2
mai 2019- n.r.) a fost despre el şi nu despre cât regretă unii şi alţii greşelile pe care l-au făcut în ceea ce îl priveste. Răzvan i-a iertat demult pe toţi şi de acolo de sus râde”,
a spus Iulia Albu în capelă, chiar lângă coșciugul lui Ciobanu, imediat după discursul emoționant rostit de Ilinca Vandici, la rugămintea mamei îndoliate a creatorului.

 

Cătălin Botezatu i-a dat replica Iuliei Albu!”A  înțepat un pic”

La scurt timp, Cătălin Botezatu i-a dat replica Iuliei Albu, și a explicat clar anumite aspecte de la înmormântare! ”Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic.

A început să spună  că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e... fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți”, a declarat Bote, într-un live exclusiv, pe facebook-ul WOWbiz.ro!


Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacție a lui Bote după speech-ul ținut de Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! EXCLUSIV!

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Doamne Fereşte, ce mesaj a primit Adelina Pestriţu! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a dat un răspuns ŞOC! "Unul din cinci români nu ştie ce gust are pasta de dinţi"

Un adolescent de 17 ani a fost găsit spânzurat de un copac

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri