Doamne Fereşte, ce mesaj a primit Adelina Pestriţu! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a dat un răspuns ŞOC! "Unul din cinci români nu ştie ce gust are pasta de dinţi"


Adelina Pestriţu, mesaj de infarct de la o fană! Uite ce i-a scris!


In articol:

 

Adelina Pestriţu este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, un model pentru foarte multe românce care-i asculta sfaturile şi se inspiră din stilul ei vestimentar şi chiar din atitudinea vedetei.

Citeste si: A înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

Frumoasa brunetă are o comunitate uriaşă, de mai bine de un milion de prieteni pe instagram, amici cu care comunică în permanenţă, prin mesaje, după fiecare poză postată sau pe insta story

Ei bine, printre zeci, chiar sute de mii de mesaje laudative sau critici constructive, câteodată protagonista noastră se mai confruntă şi cu întrebări sau afirmaţii ciudate sau, de ce să nu recunoaştem, stupide.

Adelina Pestriţu, mesaj de infarct de la o fană!" Spălatul nu a omorât pe nimeni, pe când bacteriile, da"

" Aveţi grijă cu pasta de dinţi de bebeluşi, că se poate înghiţi. Este plină de chimicale care se înghit. Ei, drăguţii, nu au nevoie de aşa multă curăţare. Da, trebuie spălaţi, dar nu cu pastă, cu apă şi periuţă de bebeluşi şi mai târziu de copii", i-a scris o urmăritoare Adelinei în urmă cu două zile.

 

 

" Bebeluşii nu au nevoie de "aşa multă curăţare"? Cine te-a minţit? Educaţia ţi-o faci din primele luni de viaţă. Dacă îţi creşti copilul cu "nu te spăla pe dinţi că n-ai nevoie. Da cu puţina apă, că merge aşa" nu ma miră că am ajuns ca unul din cinci români să nu ştie ce gust are pasta de dinţi şi consumă un deodorant pe an. Spălatul nu a omorât pe nimeni, pe când bacteriile, da. E nevoie de multă educaţie în acest domeniu. Copiii noştri au nevoie de asta", a răspuns imediat Adelina.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacție a lui Bote după speech-ul ținut de Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! EXCLUSIV!

WOW! Cât de frumoasă a ajuns în urma operațiilor! Recunoști vedeta?

Doamne Fereşte, ce mesaj a primit Adelina Pestriţu! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a dat un răspuns ŞOC! "Unul din cinci români nu ştie ce gust are pasta de dinţi"

Un adolescent de 17 ani a fost găsit spânzurat de un copac

Ellie White se căsătorește după 13 ani de relație!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Anca Serea este însărcinată cu al șaptelea copil? Adrian Sână, declarații surprinzătoare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri