Doamne Fereşte, ce mesaj a primit Adelina Pestriţu! Vedeta nu s-a mai putut abţine şi a dat un răspuns ŞOC! "Unul din cinci români nu ştie ce gust are pasta de dinţi"


Adelina Pestriţu, mesaj de infarct de la o fană! Uite ce i-a scris!

 

Adelina Pestriţu este un influencer în adevăratul sens al cuvântului, un model pentru foarte multe românce care-i asculta sfaturile şi se inspiră din stilul ei vestimentar şi chiar din atitudinea vedetei.

Citeste si: A înviat la propria înmormântare şi a început să strige: "Părinte, părinte, vino încoace! Cu sfinţia ta am treabă"

Frumoasa brunetă are o comunitate uriaşă, de mai bine de un milion de prieteni pe instagram, amici cu care comunică în permanenţă, prin mesaje, după fiecare poză postată sau pe insta story

Ei bine, printre zeci, chiar sute de mii de mesaje laudative sau critici constructive, câteodată protagonista noastră se mai confruntă şi cu întrebări sau afirmaţii ciudate sau, de ce să nu recunoaştem, stupide.

Adelina Pestriţu, mesaj de infarct de la o fană! "Spălatul nu a omorât pe nimeni, pe când bacteriile, da"

"Aveţi grijă cu pasta de dinţi de bebeluşi, că se poate înghiţi. Este plină de chimicale care se înghit. Ei, drăguţii, nu au nevoie de aşa multă curăţare. Da, trebuie spălaţi, dar nu cu pastă, cu apă şi periuţă de bebeluşi şi mai târziu de copii", i-a scris o urmăritoare Adelinei în urmă cu două zile.

 

 

"Bebeluşii nu au nevoie de "aşa multă curăţare"? Cine te-a minţit? Educaţia ţi-o faci din primele luni de viaţă. Dacă îţi creşti copilul cu "nu te spăla pe dinţi că n-ai nevoie. Da cu puţina apă, că merge aşa" nu ma miră că am ajuns ca unul din cinci români să nu ştie ce gust are pasta de dinţi şi consumă un deodorant pe an. Spălatul nu a omorât pe nimeni, pe când bacteriile, da. E nevoie de multă educaţie în acest domeniu. Copiii noştri au nevoie de asta", a răspuns imediat Adelina.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


(auxiliare)

Livian de la Puterea Dragostei, reacție după ce Bianca a fost criticată pentru numărul bărbaților din viața ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri