Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019. Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești


Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019. Uranus va intra în zodia Taurului. Lună Nouă în Pești. Ce se intampla cu fiecare zodie

Previziuni Urania pentru perioada 2- 8 martie 2019 Gemeni

În prima parte a zilei de 2 martie, revin preocupările legate de posibilitatea de a primi o sumă de bani, un bun, un serviciu, un ajutor. Nativii reevaluează situația, iau act de întârzieri sau blocaje și constată că, pentru moment, nu au prea multe soluții la îndemână.

Citeste si: Horoscopul banilor săptămâna 4-10 martie 2019

Între 2 martie, după ora 21.07, și dimineața zilei de 5 martie, idei bune, hiperideație, fantezie, originalitate, curaj, îndrăzneală, mai ales în planul activității intelectuale (studiu, cercetare, profesorat, activitate de interes public, viață politică, etc.). Uneori, entuziasmul poate ”să-i fure” și ei să se lase cuprinși de forma bună mentală în care se află și să nu-și dea seama că promovează idei fanteziste, mai puțin realiste sau greu de acceptat de către cei cărora le sunt adresate. Între 5 martie, după ora 10.11 dimineața, și seara zilei de 7 martie, secvență agreabilă prin simpatia pe care o pot atrage din partea unei asistențe în fața căreia evoluează, a unui colectiv în care se integrează sau în fața unui juriu, grație, poate, și forței cu care operează Luna Nouă în Pești din 6 martie, în sectorul casei a X-a. Pe 6 martie, Uranus va intra în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv în 2026, timp în care își va pune amprenta pe sectorul lucrurilor ascunse, al bolilor karmice, al subconștientului, dar și al evoluției subterane a unor circumstanțe care, la un moment dat, se vor revela ca niște factori destabilizatori. Pe 6 martie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 27 martie, îi va obliga pe nativi să-și nuanțeze unele opinii sau interese legate de carieră, statut profesional, imagine publică. Între 7 martie, după ora 22.28, și 8 martie, relațiile cu prietenii vor fi marcate de o anume vehemență: Gemenii vor să aibă ultimul cuvânt, să-i convingă sau să-i subordoneze, iar aceia nu agreează aceste manevre.

citeste continuarea pe libertatea.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Larisa Iordache s-a logodit! Cine este norocosul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri