Prânzul de duminică. Tocană din carne de vită cu vin roşu

Prânzul de duminică. Tocană din carne de vită cu vin roşu

Prepara o mancare delicioasa care va fi pe gustul tuturor, iar tu vei sta in bucatarie doar 20 de minute.

Ingrediente pentru Tocana de vita cu vin rosu:

2 linguri rase de făină

sare

piper negru

500 g carne slabă de vită, tăiată cubuleţe

2 linguri ulei

1 ceapă mare tocată

1 căţel de usturoi zdrobit

250 g ciuperci mici

500 g cartofi cubuleţe

4 morcovi feliaţi

2 rădăcini de păstârnac feliate

300 ml supă de vită

200 ml vin roşu

1 foaie de dafin

verdeaţă

200 g varză

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ciorba radauteana. Delicioasa si potrivita pentru o zi rece

TEST: Cât de darnic ești? Răspunde doar la aceste întrebări!

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Nu exista ceva mai bun… Reteta perfecta de ciorba de perisoare

Andreea Mantea anunță numele primului finalist din „Casa iubirii”! Aflați cine va intra în marea finală în ediția de duminică, 28 decembrie, difuzată de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate