Prajitura Napoleon - Desert cu capsuni si budinca de vanilie


Daca vrei un desert delicios si rapid, atunci incearca prajitura Napoleon. Sigur ii vei cuceri pe cei dragi.

Ingrediente:

Pentru foi:
1 pachet aluat foietaj
2 galbenusuri
2 linguri zahar pudra

Pentru umplutura:
2 pachete budinca de vanilie
200 g frisca
capsuni
coaja de la 1 lamaie
zahar pudra

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Pui intr-o tava cu hartie de copt prima foaie de aluat foitaj, asezi a doua foaie de copt si pui deasupra cealalta bucata de aluat foietaj. Dai la cuptor 18 minute, scoti tava, ungi foile cu galbenus batut si dai din nou tava la cuptor pana cand se rumenesc foile. Le lasi la racit inainte sa le pudrezi cu zahar.
Prepari plicurile cu budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasi la racorit si le amesteci cu frisca batuta. Dai crema la frigider 1-2 ore.
Pui budinca in pos si intinzi peste prima foaie de blat, apoi presari coaja de lamaie. Asezi a doua foaie, pui restul de crema si asezi peste ea capsuni feliate. Presari coaja de lamaie si zahar pudra.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura "Sambata seara" - din 4 ingrediente, gata in 10 minute, fara coacere

Se anunță DIVORȚUL anului în showbiz! Artista e șocată: ”Nu permit așa ceva!”

Prajitura Barni cu blat din zahar ars si crema de lamaie

Invata sa faci "Dintii negresei", prajitura copilariei tale!

Prajitura Fanta, cu jeleu de portocale si crema de branza! Reteta ca la mama acasa!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 20 ianuarie 2021! O zodie primește laude de la superiori!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri