Prajitura Napoleon - Desert cu capsuni si budinca de vanilie

Prajitura Napoleon - Desert cu capsuni si budinca de vanilie
Prajitura Napoleon - Desert cu capsuni si budinca de vanilie

Daca vrei un desert delicios si rapid, atunci incearca prajitura Napoleon. Sigur ii vei cuceri pe cei dragi.

Ingrediente:

Pentru foi:
1 pachet aluat foietaj
2 galbenusuri
2 linguri zahar pudra

Pentru umplutura:
2 pachete budinca de vanilie
200 g frisca
capsuni
coaja de la 1 lamaie
zahar pudra

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Pui intr-o tava cu hartie de copt prima foaie de aluat foitaj, asezi a doua foaie de copt si pui deasupra cealalta bucata de aluat foietaj.

Dai la cuptor 18 minute, scoti tava, ungi foile cu galbenus batut si dai din nou tava la cuptor pana cand se rumenesc foile. Le lasi la racit inainte sa le pudrezi cu zahar.
Prepari plicurile cu budinca de vanilie conform instructiunilor de pe ambalaj, le lasi la racorit si le amesteci cu frisca batuta. Dai crema la frigider 1-2 ore.
Pui budinca in pos si intinzi peste prima foaie de blat, apoi presari coaja de lamaie.
Asezi a doua foaie, pui restul de crema si asezi peste ea capsuni feliate. Presari coaja de lamaie si zahar pudra.

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Prajitura Barni cu blat din zahar ars si crema de lamaie

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Zi de sărbătoare în familia Sterp! Iancu și Denisa Coțolan au spus „DA” la Starea Civilă

Invata sa faci "Dintii negresei", prajitura copilariei tale!

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies