Invata sa faci "Dintii negresei", prajitura copilariei tale!


Invata sa faci

Jumatate blat de cacao, jumatate bezea. Un deliciu pe care l-am mancat mereu in copilarie.

Blat: 250 g unt 80% grasime se freaca cu o cana de zahar. Se adauga pe rand 6 galbenusuri, amestecand bine dupa fiecare. Se adauga alternativ o cana de lapte si 300 g faina amestecata cu 1 plic praf de copt si 50 g cacao.

Se pune in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25 min (proba scobitorii).

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

Drama neștiută a lui Ștefan Bănică Jr. Fratele lui a murit în urma unui accident rutier, în anul 2001

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cel mai simplu si usor desert dupa Paste: gris cu lapte si dulceata!

Prajitura "Noaptea de Paste"! Un desert special de sarbatoare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Câți bani trebuie să scoți din portofel dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu? Manelistul a dat sute de shaorma gratis clienților, la fel ca Dorian Popa
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri