Invata sa faci "Dintii negresei", prajitura copilariei tale!


Jumatate blat de cacao, jumatate bezea. Un deliciu pe care l-am mancat mereu in copilarie.

Blat: 250 g unt 80% grasime se freaca cu o cana de zahar. Se adauga pe rand 6 galbenusuri, amestecand bine dupa fiecare. Se adauga alternativ o cana de lapte si 300 g faina amestecata cu 1 plic praf de copt si 50 g cacao.

Se pune in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25 min (proba scobitorii).

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

ȘOC! O celebră vedetă din România este ANALFABETĂ! Cum s-a dat de gol

Cel mai simplu si usor desert dupa Paste: gris cu lapte si dulceata!

Prajitura "Noaptea de Paste"! Un desert special de sarbatoare

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 28 ianuarie 2021! O zodie are neliniște și zbucium în relația de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri