Invata sa faci "Dintii negresei", prajitura copilariei tale!


Invata sa faci

Jumatate blat de cacao, jumatate bezea. Un deliciu pe care l-am mancat mereu in copilarie.

Blat: 250 g unt 80% grasime se freaca cu o cana de zahar. Se adauga pe rand 6 galbenusuri, amestecand bine dupa fiecare. Se adauga alternativ o cana de lapte si 300 g faina amestecata cu 1 plic praf de copt si 50 g cacao.

Se pune in tava de aragaz unsa si tapetata cu faina. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25 min (proba scobitorii).

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Cel mai simplu si usor desert dupa Paste: gris cu lapte si dulceata!

Prajitura "Noaptea de Paste"! Un desert special de sarbatoare

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine este Mircea Cîmpeanu | naștere, căsătorii, viață sportivă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri