Prajitura "Invierea Domnului". Se face de Paste, de peste 100 de ani


Prajitura "Invierea Domnului" este o adaptare dupa reteta prajiturii Regina Maria, o prajitura ce merita sa o puneti pe lista voastra cu retete de prajituri pentru Pasti.

Ingrediente

 

Pentru blatul cu vanilie:

 

4 oua

4 linguri zahar

2 linguri ulei

4 linguri faina

un varf lingurita praf de copt

esenta de vanilie

Pentru blatul cu nuca:

5 albusuri

5 linguri zahar

5 linguri nuca macinata

5 linguri pesmet de biscuiti

2 picaturi esenta de migdale

Pentru crema:

5 galbenusuri

100 g zahar pudra

2 linguri amidon

400 ml lapte

200 g ciocolata

200 g unt

 

Citeste modul de preparare pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cuplu neașteptat în casa Puterea dragostei! Cum au fost surprinși doi concurenți lângă brad

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri