Prăjitura cu vişine şi brânză, acrişoară şi apetisantă de gustoasă

Prăjitura cu vişine şi brânză, acrişoară şi apetisantă de gustoasă
Prăjitura cu vişine şi brânză, acrişoară şi apetisantă de gustoasă

Ai nevoie de: 2 foi de pandişpan cu cacao. Pentru cremă: 500g brânză ricotta, 100g smântână, 50g mascarpone, 150g zahăr, 3 pliculeţe zahăr vanilat, 1-2 picături esenţă de migdale, 300g vişine fără sâmburi. Pentru sirop: 100g zahăr, 150ml apă, 4 linguri de rom. Pentru glazură: 200g nucă de cocos.

Modul de preparare:

Prepararea cremei: Mixăm smântâna şi zahărul aproximativ 2-3 minute.

În momentul în care zahărul s-a topit, adăugăm zahărul vanilat, esenţa de migdale, brânză ricotta şi mascarponele, urmând ca mai apoi să mixăm bine, bine până ce toate ingredientele se omogenizează perfect. Împărţim crema în 2 părţi egale, ir într-una dintre ele punem vişinele şi se amestecă până se omogenizează perfect.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cozonac a la Chef Cătălin Scărlătescu - reţeta desertului preferat al românilor, nelipsit de pe masă de Sărbători

Cum arăta Laura Vicol, acum 10 ani. Imaginile au rămas pe internet, deși ea e acum ”alt om”

Exclusiv | Alexandru Papadopol cununie în biserică, în mare secret. AVEM IMAGINILE! Cum arăta mireasa Cristiana și cine au fost nașii

VIDEO Ce a făcut-o pe Carmen de la Sălciua să reacţioneze dur: "Se face extraordinar de mult circ". Artista și-a pierdut cumpătul când a văzut cu ce se confruntă

Cine se temea pentru viața Alinei Sorescu: „Fata asta o să ajungă ca Mădălina Manole”

Ce se întâmplă cu Julia la câteva zile după operația de rinoplastie. Fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor care este starea ei: „Sunt bubuită, mă simt extrem de…”

VIDEO Adrian a fost înghițit de o balenă. Mamiferul a apărut de sub caiac, l-a înghițit și apoi l-a eliberat: "Am crezut că m-a mâncat"


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies