Prajitura "Craciunita" - un desert delicios pentru masa de Craciun


Prajitura Craciunita a devenit nelipsita de pe masa de Craciun. A capatat popularitate mai ales in ultimii ani, dupa ce cofetariile au fost impanzite cu briosele delicioase.

Ingrediente:

Pentru blat:

    3 oua
    150 de grame de zahar
    100 mililitri de sirop de cirese
    50 de mililitri de ulei
    150 de grame de faina
    o lingurita de esenta de vanilie
    un pliculet de praf de copt
    o lingura de praf de sare
Pentru crema:

    200 de grame de mascarpone
    100 de grame de zahar pudra
    100 de grame de unt la temperatura camerei
    2 picaturi de esenta de vanilie

Pentru glazura:

    80 de grame de ciocolata neagra, amara
    cateva capsuni pentru decorare

Citeste modul de preparare pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sandra Izbaşa a pozat cu un decolteu generos în timp ce a făcut şpagatul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri