Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!

Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!
Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!

Prajitura Albinuta, Albinita sau prajitura cu foi de miere de albine, indiferent de denumirea sub care o stii e la fel de grozava.

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, laptele si zaharul pana cand se omogenizeaza si zaharul se topeste. Se adauga mierea de albine, apoi faina si amoniul. Aluatul se framanta putin si se imparte in 4 parti egale. Se intind patru foi care se coc pe fundul tavii.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Alexandra Cuhuteac cucerește internetul: Noua ei piesă i-a făcut pe oameni să observe ASEMĂNAREA IZBITOARE dintre vocea ei și cea a Adrianei Ochișanu, mama fostului ei iubit, Cristi Botgros: "Doamne! Tare te asemeni cu ea la talent, simplitate și carismă"

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Robert, bulversat de reacțiile Biancăi: „Ori m-ai mințit ieri, ori alaltăieri!” Iată ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți de la Casa iubirii

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies