Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!


Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!

Prajitura Albinuta, Albinita sau prajitura cu foi de miere de albine, indiferent de denumirea sub care o stii e la fel de grozava.

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, laptele si zaharul pana cand se omogenizeaza si zaharul se topeste. Se adauga mierea de albine, apoi faina si amoniul. Aluatul se framanta putin si se imparte in 4 parti egale. Se intind patru foi care se coc pe fundul tavii.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura Napoleon - Desert cu capsuni si budinca de vanilie

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios fara lapte, oua sau unt

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri