Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!


Prajitura Albinuta, Albinita sau prajitura cu foi de miere de albine, indiferent de denumirea sub care o stii e la fel de grozava.

Prajitura Albinuta cu foi de miere de albine si crema acrisoara de lamaie este un desert clasic, arhicunocut, dar  de fiecare data surprinzator.

Iata cum se prepara prajitura Albinuta!

Ingrediente

10 linguri ulei

10 linguri lapte

8 linguri zahar

2 linguri miere de albine

1 plic amoniu pentru prajituri

Faina cat cuprinde

Pentru crema

1 pachet de unt

500 ml lapte

4 linguri gris

100 grame zahar

Suc de lamaie

Esenta de lamaie

Gem de caise

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Nelson Mondialu, casa de la țară: „I-am luat casă să-i fac vecini cu voi!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri