Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!


Prajitura Albinuta - clasica, celebra, dar mereu altfel! Se face rapid!

Prajitura Albinuta, Albinita sau prajitura cu foi de miere de albine, indiferent de denumirea sub care o stii e la fel de grozava.

Prajitura Albinuta cu foi de miere de albine si crema acrisoara de lamaie este un desert clasic, arhicunocut, dar  de fiecare data surprinzator.

Iata cum se prepara prajitura Albinuta!

Ingrediente

10 linguri ulei

10 linguri lapte

8 linguri zahar

2 linguri miere de albine

1 plic amoniu pentru prajituri

Faina cat cuprinde

Pentru crema

1 pachet de unt

500 ml lapte

4 linguri gris

100 grame zahar

Suc de lamaie

Esenta de lamaie

Gem de caise

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Prajitura Napoleon - Desert cu capsuni si budinca de vanilie

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Cea mai buna prajitura din lume! Desert incredibil cu bezea, frisca si banane!

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios DE POST fara lapte, oua sau unt

Prajitura “Zapacita”, un desert delicios fara lapte, oua sau unt

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 6 martie 2021! Află ce zodie descoperă o greșeală mare la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri