Povestea femeii care a intrat în moarte clinică şi a văzut ce este Dincolo


Parapsihologul Alina Albert a fost protagonista unui episod de moarte clinică, înregistrată oficial, pe când avea 24 de ani.

Ea a căpătat de atunci o percepţie extrasenzorială ce îi permite să se raporteze diferit la tot ceea ce ne înconjoară.

"Am ajuns pe o masă de operaţie într-un context foarte trist - am pierdut un copil într-o sarcină foarte mare. Nu pot să spun că a fost un avort propriu-zis, doar că într-un fel sau altul activităţile mele fizice au declanşat acest avort. Eram cumva la început de viaţă, foarte tânără şi foarte săracă. Am ajuns la spital, am fost lăsată pe holurile spitalului de la ora 8 dimineaţă până la 15. Iar când am ajuns în sala de operaţie eram în şoc septic - mi-au făcut prima doză de anestezic, nu puteau să mă opereze pentru că infecţia era foarte mare, şi pentru a doua doză a trebuit să-şi dea acordul mama, pentru că ei nu îşi asumau responsabilitatea. A doua doză de anestezic practic m-a băgat în acea moarte clinică", a povestit Alina Albert.

Citeste contiunuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri