Povestea dramatica a Alinei, tanara ucisa la metrou - A fost abandonata de mama si a fost crescuta de un vecin


Povestea dramatica a Alinei, tanara ucisa la metrou - A fost abandonata de mama si a fost crescuta de un vecin

Panica uriasa ieri la metroul bucurestean, pe peronul statiei Dristor 1, acolo unde o femeie de 36 de ani a facut un gest socant. A impins o tanara pe sinele de metrou, iar aceasta si-a gasit sfarsitul sub rotile garniturii.

Alina a fost crescută în comuna Ostroveni din judeţul Dolj, de o mătuşă, ea provenind dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse. A făcut şcoala generală în localitate şi liceul la Craiova, plecând în Bucureşti pentru facultate. Aici, ea locuia cu prietenul ei.

 

Maria Ghinceanu, o mătuşă a fetii, a declarat că Alina era de o frumuseţe ieşită din comun, semănând cu o actriţă de film.

Bunicii săi spun că asta a fost soarta, ca tânăra să moară la doar 25 de ani.

 

Alina Ionela Ciucu, tânăra ucisă la metrou, locuia de mai mulţi ani în Bucureşti, acolo unde a mers la facultate împreună cu fiicele familiei Popescu, cea care a adoptat-o de la vârsta de şapte ani. Vestea morţii ei a întristat întreaga comunitate din Ostroveni-Dolj.

 

Vestea morţii tinerei i-a afectat pe toţi vecinii, mama tinerei şi tatăl adoptiv al acesteia plecând spre Capitală, miercuri dimineaţa.

 

”Nici nu am auzit bine ce s-a întâmplat. M-a sunat fratele meu şi mi-a spus că ar fi împins-o cineva, ar fi încercat să mai împingă pe altcineva care ar fi prins de veste. A apucat-o pe ea, care aştepta probabil să se ducă acasă. Nu ştiu ce s-a întâmplat. A fost o psihopată care a avut o pată pe cine a întâlnit în cale, aşa s-a distrat ea, omorând lume. Alina a căzut în plasa ei, a prins de veste că nu a fost atentă”, a declarat Maria Ghigeanu, mătuşa Alinei.

 

Tânăra nu a avut o viaţă prea uşoară.

Mama ei, fiind bolnavă, şi-a dat acordul în urmă cu mai bine de 15 ani ca fetiţa să fie crescută de familia Popescu, doi vecini de peste stradă, care mai au două fete.

 

”Au luat-o copiii mei să o crească, nu vedeţi în ce situaţie e şi mama ei, că nu are de niciunele”, a spus bunica adoptivă a Alinei.

 

Conform rudelor tinerei, în timpul facultăţii, aceasta lucra part-time pentru a reuşi să îşi acopere cheltuielile.

 

”Ne-au informat fetele, că avem fetele în Bucureşti. Una din fete a identificat-o, azi-noapte, şi acum au plecat de dimineaţă să vadă cum să descurcăm situaţia. Asta e viaţa, mergem înainte, vedem ce-o fi de capul nostru. Şi fetele s-au dus, s-au învoit ca să meargă la morgă”, a spus bunicul adoptiv al Alinei Ionela Ciucu.

 

Sursa: MEDIAFAX


Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Radulescu, dezvaluire socanta despre moarte

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

O fetita din Iasi este condamnata la moarte deoarece parintii nu vor sa fie operata de teama ca ii vor fi furate organele

Ce zodie este dusmanul tau de moarte - Fereste-te intotdeauna de aceste zodii periculoase

Ce spun preotii despre modul in care a murit actrita Stela Popescu! ”A avut o moarte usoara, o moarte buna. Duminica, la Slujba de Liturghie, preotii si credinciosii se roaga...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri