Mihaela Radulescu, dezvaluire socanta despre moarte


Mihaela Radulescu considera ca moartea unei persoane cunoscute a devenit un spectacol cu public.

 

Mihaela Radulescu a postat pe blogul persopmnal un text in care ii critica pe cei care dezbat moartea personalitatilor pe site-urile de socializare.  „Moartea nu mi se mai pare aşa de înfricoşătoare. Credeam, ca tot omul, că e nasol să mori, că… deh, cu o moarte toţi suntem datori. Dar văd că moartea face rating, generează like-uri, e share-uită şi hashtag-uită în fel şi chip. Încă n-am văzut emoticoane cu vreo coasă sau cruce, nici cu sicriu sau animaţie de cimitir, dar probabil că se lucrează la ele“, a scris vedeta de televiziune. Mai mult, Mihaela Radulescu sustine ca la inmormantari apar si cei care postează pe retelele sociale diverse povesti despre cei morti pentru a atrage atentia asupra propriilor persoane, dar si pentru a afisa o falsa suferinta. 

“Daca eşti persoană publică, artist, personalitate… e şi mai bine.

Moartea îţi va aduce numai beneficii – brusc îşi vor aminti de tine până şi duşmanii tăi şi niciodată nu va mai vorbi cineva atât de frumos despre tine ca după vestea morţii tale. Se vor spune despre tine cele mai grozave lucruri, îţi vor posta cele mai reuşite poze, vei fi în centrul unei atenţii mediatice cum n-ai mai fost de ani de zile, când te cam uitaseră niţel dacă s-a întâmplat să îmbătrâneşti.
Oamenii îşi vor aminti unde şi cum te-au întâlnit, ce-ai făcut pentru ei şi vor poveşti asta pe Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, la TV, la radio… oriunde. La cimitir nu vor veni chiar toţi care s-au anunţat a fi afectaţi, pentru că simplul omagiu creştinesc e uşor desuet pentru cei mai mulţi. Slavă Domnului, nu pentru toţi şi nu pentru cei sinceri şi îndureraţi autentic. Cei care sunt afectaţi personal şi direct, cei apropiaţi, cei care te-au iubit mereu devin neimportanţi, pentru că ies în faţă cei care n-au contat vreodată pentru tine, dar care vor profita puţin de situaţie“,
este de parere Raduleasca.

„Unii se vor deda şi la un selfie cu tine în sicriu, dacă tot n-au apucat în timpul vieţii. Moartea va deveni spectacolul cu cel mai numeros public pe care l-ai avut vreodată şi în care vei fi, indubitabil, în rolul principal. Presa mai puţin decentă va veni cu amănunte pe care tu n-ai fi vrut să le laşi libere şi va filma toate lacrimile celor implicaţi, până la muci şi… detalii cu ţine, în sicriu, chiar din timpul slujbei. Nu te vei putea împotrivi, căci eşti realmente mort şi nici cei apropiaţi nu vor avea mai mult spor, pentru că unii se simt datori să-şi facă meseria cu orice preţ şi fără niciun semn de bun simt“. „Moartea unui om cunoscut pare a se fi adaptat şi updatat la cerinţele sociale chiar dacă ridicolul, absurdul, penibilul sunt reperate doar de cei care suferă cu adevărat“, a mai scris vedeta. 

„Pentru alţii, vei fi mereu o amintire frumoasă şi tristeţea lor nu va fi jucată, ci concretă şi decentă. Pacat că n-o să mai poţi citi comentariile de la postările despre moartea ta – unele sunt atât de frumoase… Nu exclud posibilitatea de a găsi şi câte un «Fiecare primeşte ce merită», fraza aia aparent nevinovată şi «înţeleaptă», în spatele căreia se află mereu un om care te-a urât cu toată fiinţa lui. Dar, una peste alta, moartea unui om cunoscut pare a se fi adaptat şi updatat la cerinţele sociale, chiar dacă ridicolul, absurdul, penibilul sunt reperate doar de cei care suferă cu adevărat. Sigur că e frumos să vorbeşti laudativ despre cei care mor, pe sistemul «despre morţi, numai de bine». Dar şi mai uman mi s-ar părea să nu-i aşteptăm la cotitura morţii pe cei cărora le datorăm încă respect, preţuire, admiraţie. Fie că sunt ai noştri, cei dragi din vieţile noastre sau mari personalităţi şi artişti. Cred mai mult în iubire pe timp de viaţă decât în epitaf cu like-uri…“, a incheiat Mihaela Radulescu.

Sursa: WOWbiz.ro


Abonează-te pe

Citește și:

O fetita din Iasi este condamnata la moarte deoarece parintii nu vor sa fie operata de teama ca ii vor fi furate organele

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Ce zodie este dusmanul tau de moarte - Fereste-te intotdeauna de aceste zodii periculoase

Ce spun preotii despre modul in care a murit actrita Stela Popescu! ”A avut o moarte usoara, o moarte buna. Duminica, la Slujba de Liturghie, preotii si credinciosii se roaga...

Declaratia cutremuratoare a Stelei Popescu. Se gandea din ce in ce mai des la moarte. "Abia astept sa ma imbratiseze Puiu"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion
3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri