Poveste adevărată: "Am 27 de ani, sunt recent măritată, iar într-o seară, când soțul meu era plecat, cumnata mea m-a invitat la ea. La un moment dat, a venit foarte aproape de mine și ceva năucitor s-a petrecut"


O femeie a apelat la un consilier în relații după ce s-a confruntat cu o situaţie neaşteptată în căsnicie. 

 

"Sora soțului m-a sărutat la nunta noastră și m-am trezit că am sentimente pe care nu le-am mai avut niciodată. Sunt confuză acum asupra a ceea ce înseamnă sexualitatea mea.

Am 27 de ani, iar soțul meu are 28 de ani. Ieșeam împreună de patru ani înainte de mult planificata noastră nuntă. A fost o zi fabuloasă.

Sora mea, două prietene și cumnata mea mi-au fost domnișoare de onoare. M-am înțeles bine mereu cu surorirle sale, care au au în jur de 30 de ani. Când era gata, m-a îmbrățișat, am pupat-o pe obraz și ea a încercat să mă sărute pe buze.

Citeste si: MIHAI VOROPCHIEVICI, previziunile runelor pentru IANUARIE. Ce zodii sunt binecuvântate de astre

Am fost smulsă de evenimente și nu am apucat să mă mai gândesc la asta în vâltoarea zilei. Odată ce m-am calmat însă nu m-am putut gândi decât la acel sărut.

Într-o noapte când soțul meu era plecat, am sunat-o. M-a invitat la o cafea și i-am spus că m-am tot gândit la ea. M-a luat aproape și m-a sărutat de-a dreptul de această dată. A fost magic și am sfârșit prin a face dragoste.

Acum asta a devenit ceva obișnuit și sunt atât de subjugată fizic de ea, deși nu am sentimente față de ea. Ambele știm că e doar sex.

Citeşte continuarea pe Antena3. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Tu & El

Reguli pentru o relație de cuplu minunată. Dacă faci aceste lucruri, vei avea o relație de lungă durată, plină de iubire

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri