Ioan Burculeţ: România lui 2019 şi evenimentele majore - abordare astrologică


Romania a pasit in anul 2019 din primele zile ca forma de manifestare cu momente de liniste pentru doar cateva zile.

Dincolo de Eclipsa de Soare care va avea loc in prima saptamana din acest an, ulterior se vor desfasura prin aspectele astrologice, ceea ce inseamna in termeni de specialitate si nu numai, Eclipsa de Luna din 21 Ianuarie a.c. ora 7:15’ Bucuresti.   

Vor fi doua momente importante ca desfasurare in decursul anului 2019 si prima etapa se deruleaza in luna Ianuarie, ulterior a doua etapa va prinde contur in luna Septembriea.c. care va contribui cu un bolcaj financiar, o perioada scurta pentru tara noastra, insa nu cum a fost primul trimestru din anul vechi 2018, cand aspectele financiare au inceput sa isi revina doar dupa luna Mai si circuitul finantelor a intrat cat de cat in normalitate. Raman uluit cand majoritatea expertilor anuntau in previzionarea lor un an prolific financiar 2018 pentru Romania, insa lucrurile dupa cum s-au vazut nu au fost asa. De altfel si la finalul anului, in predictiile lor pentru 2019, astrologi, numerologi, clarvazatori anuntau un an dificil pentru Romania lui 2019, cu acel element de criza. Ei bine am ramas dezamagit de aspectul politizarii astrologiei in media nationala. Dupa mine este aberant, insa nu este treaba mea in calitate de specialist sa ma pronunt asupra deciziilor altora cum interpreteaza si “influenteaza” acest “ceas elvetian” numit astrologie si care transpune prin aspectele din harta astrologica valorile timpului si evenimentleor viitoare sau pentru un moment dat atat din viitor cat si din trecut! Un celebru astrolog in studiile lui enunta: “planetele trebuiesc privite cu respect pentru a nu se intoarce efectul lor – simbolistica – impotriva ta!”


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri