Planifică-ți croaziera fără griji: 7 Detalii esențiale pe care trebuie să le știi înainte de plecare

ce trebuie sa stii inainte de a pleca intr-o croaziera

Planifică-ți croaziera fără griji: 7 Detalii esențiale pe care trebuie să le știi înainte de plecare

Puține sunt persoanele care știu cum să se pregătească pentru o croazieră. Știați de acest aspecte?

Aflați din rândurile următoare care sunt lucrurile pe care trebuie neapărat să le luați în considerare, atunci când aveți de gând să mergeți într-o croazieră.

 

1. Aveți acces limitat la mașinile de spălat rufe

Deși o navă de croazieră este comparabilă cu un hotel plutitor, de obicei nu aveți acces la o spălătorie. În timp ce împachetați pentru călătorie, încercați să aduceți suficientă îmbrăcăminte pentru toată durata călătoriei, sau chiar un recipient cu detergent de rufe pentru a spăla hainele în chiuvetă.

Dacă nu împachetați suficientă lenjerie sau dacă pur și simplu nu vă deranjează să cheltuiți bani, acest lucru poate fi foarte util. Nava oferă de obicei un serviciu de curățare a rufelor pentru un cost suplimentar.

2. Aduceți o sticlă de apă goală

Plătiți pentru sticle de apă de pe navă. Deoarece majoritatea liniilor de croazieră doresc să vândă apă, nu vă vor permite să aduceți apă la bord.

Dacă doriți să țineți o sticlă de apă la piscină, sală sau cameră, veți trebui să plătiți pentru ea. În rest, apă este disponibilă în jurul navei și este gratuită cu mesele. O sticlă de apă trebuie să fie împachetată în bagajul tău și apoi, când dozatorul de apă nu este ocupat, trebuie să umpleți rapid sticla.

Citește și: 7 modalități ușoare de a evita răul de mare

croaziera
Planifică-ți croaziera fără griji: 7 Detalii esențiale pe care trebuie să le știi înainte de plecare[Sursa foto: freepik]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: 8 destinații în care să-l duci, dacă vrei să te ceară. Sunt perfecte pentru logodnă

3. Verificați înainte pentru petreceri tematice

Aproape în fiecare seară au o petrecere pentru toți, care de obicei are o temă, cum ar fi anii 70 sau Noaptea Latină.

La sfârșitul croazierei, au o petrecere mare. Oaspeții sunt încurajați să aducă ținute pentru a le purta la petrecere, în funcție de tematica petrecerii. Chiar dacă nu ți place să dansezi, sunt foarte distractive. Este, de asemenea, foarte distractiv să ai un motiv pentru a te îmbrăca bine, așa că verifică din timp ce petreceri tematice va avea croaziera ta și asigură-te că iei hainele potrivite.

4. Fă-ți prieteni de croazieră

Pentru a-ți face niște prieteni de croazieră, o croazieră este un loc excelent. Odată ce cobori din barcă, poți întâlni un prieten vechi sau o persoană cu care nu vei mai vorbi niciodată. S-ar putea să-ți faci prieteni care merg la aceleași locuri ca și tine dacă mergi la același bar în timpul zilei sau la un club de dans în timpul nopții. Este plăcut să ai un nou prieten cu care poți petrece timp și să-l vezi pe barcă.

calatorie cu croaziera
Planifică-ți croaziera fără griji: 7 Detalii esențiale pe care trebuie să le știi înainte de plecare[Sursa foto: freepik]

5. Aduceți protecție solară din plin

Chiar dacă nu vă face rău de mare, asigurați-vă că aduceți multe pastile și protecție solară atunci când vă împachetați pentru vacanță. Este, de asemenea, extrem de costisitor atât în porturi, cât și pe barcă. Nu irosiți banii și aduceți mai multe de acasă, deoarece magazinele din port și navele de croazieră știu că acestea sunt de obicei o necesitate.

Citește și: Marina Almășan face declarații uluitoare despre Andreea Marin! „Am invidiat-o”. Motivul pentru care prezentatoarea TV îi purta pică vedetei- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

6. Nu-ți fie frică să concurezi

Astfel, pentru a-și distra oaspeții pe parcursul croazierei, personalul va organiza jocuri și competiții. Nu vă fie frică să vă înscrieți și să participați la unul, deși sunt foarte distractive de urmărit. Este foarte distractiv și poți câștiga ocazional niște premii distractive. Vă veți distra de minune și puteți încerca ceva nou, cum ar fi să faceți câteva fotografii înainte de a vă înscrie!

detalii importante despre croaziera
Planifică-ți croaziera fără griji: 7 Detalii esențiale pe care trebuie să le știi înainte de plecare[Sursa foto: freepik]

7. Alege pachetul de băuturi

Potențialul de a cumpăra o sticlă de băutură  este o opțiune pentru cei care își plac băuturile alcoolice. Pentru ceea ce primești pe barcă, băuturile pot fi puțin costisitoare, iar pachetul de băutură este ceva pe care îl puteți cumpăra din timp și costă mai puțin. Nu numai că nu trebuie să-ți faci griji pentru o sumă suplimentară de bani, dar este și o modalitate plăcută de a te relaxa lângă piscină și să bei un pahar de vin seara sau la cină.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

cum sa calatoresti in croaziera
Planifică-ți croaziera fără griji: 7 Detalii esențiale pe care trebuie să le știi înainte de plecare[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

8 destinații în care să-l duci, dacă vrei să te ceară. Sunt perfecte pentru logodnă

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Temperaturi exteme lovesc România! Meteorologii au emis cod galben de caniculă

Sperietură în miez de noapte pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, aflați în camera unui hotel. Cei doi au ieșit din camera de urgență. “E normal să nu ne zică nimeni nimic?”

Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies