Laptele de cocos este foarte sănătos pentru organism și se poate face și acasă, iar Ramona Păun a împărtășit rețeta sa.
Ramona Păun este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Aceasta este dedicată meseriei sale, dar și siluetei de invidiat! Deseori, își prepară chiar ea laptele de cocos pe care îl consumă, fiind mult mai bun față de cel din comerț. Cu doar câteva zile în urmă, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, la Story, fotografii, explicând totodată și cum prepară această rețetă, pas cu pas, incluzând și ingredientele, dar și modul rapid de preparare.
Lapte de cocos, pregătit de Ramona Păun
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente
- Nucă de cocos
- Sare
- Vanilie măcinată
- 500-800 ml apă
Mod de preparare
" Lapte de cocos făcut acasă. Super aromat și clean, cum nu găsești în comerț, indiferent de brand sau preț. Ai nevoie de un blender cu putere mare ca să iasă consistența asta.
Nuca de cocos ideală pentru un lapte bun. Trebuie să fie grea când o cumperi, să aibă multă apă de cocos în ea, pentru ca pulpa să fie aromată.
Am primit întrebări legate de rețetă. De obicei, adaug și puțin sare și vanilie măcinată, dar azi am uitat și am pus doar apă peste pulpă, am blenuit bine și apoi am strecurat. La o nucă de cocos, pui în blender între 500-800 ml apă, în funcție de mărimea nucii, de cât de diluat sau aromat vrei să fie laptele.", a menționat Ramona Păun, în câteva Story-uri, postate pe pagina sa de Instagram.