Pentru a evita aglomeraţia, iCEE.fest a suspendat azi vânzarea online pentru bilete. Află cum poţi ajunge la festivalul care aduce la Bucuresti giganţii Internetului si tehnologiei


 

Organizatorii celui mai mare festival din regiune dedicat Internetului si noilor tehnologii, iCEE.fest, au anunţat că, începând de azi - cu 3 zile înainte de eveniment - , biletele se vor vinde doar pe bază de cerere, printr-o lista de asteptare - având în vedere interesul crescut pentru festival si necesitatea de a evita aglomeraţia.

Cei care doresc să participe în ultimul moment trebuie să completeze un formular disponibil pe site-ul evenimentului si, ulterior, vor primi detalii despre cum mai pot încă rezerva unul dintre ultimele bilete care se vor emite începând de azi.

Bucurestiul devine din nou săptămâna aceasta, joi si vineri, capitala Internetului si a tehnologiei din Europa Centrală si de Est.

Agenda - care poate fi consultată aici - este complexă: cuprinde 6 scene si 12 linii de conţinut: Disruption, eHealth, VR&AR, eCommerce, Content, AdTech, FinTech, Marcom, Smart Homes, Creativity, Startups si Entertainment.

La noua ediţie a festivalului care aduce în România peste 100 de companii majore si peste 150 de speakeri si experţi internaţionali sunt asteptate aproximativ 4.000 de persoane din peste 10 ţări din regiune.

"Anul acesta avem peste 90 de ore de conţinut, atent selecţionat, care îi va ajuta pe experţii în domeniu să se pregătească pentru transformările pe care tehnologia le va provoca în cele mai diverse domenii de business, în următorii ani. La întrebarea cui se adresează iCEEfest, răspunsul e simplu: oricui este implicat în orice fel de business, de la agricultură la construcţii, arhitectură, medicină, marketing si comunicare, financiar bancar... până la hi-tech sau divertisment. Internetul schimbă toate regulile", explică Dragos Stanca, fondatorul proiectului Interactive Central and Eastern Europe, lansat în 2012.

Studenţii si elevii interesaţi beneficiază de 50% discount la toate categoriile de bilete iar 10% din valoarea încasărilor va fi donată proiectului Copăceni Tech House, menit să ajute copiii cu boli grave să se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc în 15 si 16 iunie, la cinematograful din cadrul Băneasa Mall, în parteneriat cu Orange. Printre partenerii iCEE.fest 2017 se mai numără XAXIS, BCR, Volkswagen, EY, NN sau Carrefour.


Abonează-te pe

Citește și:

Descoperă cele mai noi strategii eCommerce alături de experţi de la Facebook, Google, Taboola, FashionDays, Verve Search, Sales Folk, Forward3D – agenţia de performance...

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

“Nebunii” din publicitate, oameni creativi si agenţii digitale care generează idei cărora le dăm share zi de zi, vin la iCEE.fest

Tehnologia şi Internetul schimbă sănătatea şi sistemul medical în mod radical: iCEE.health, singurul eveniment regional dedicat acestui fenomen, are loc în 16 iunie, la Bucureşti

iCEE.fest anunţă agenda ediţiei din 2017

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura de foi cu miere Albinița. Se prepară în câțiva pași rapizi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri