Blondina a explicat cum pregătește pastele puttanesca și ce ingrediente folosește pentru ele.
Vedeta Kanal D reușește întotdeauna să surprindă prin preparatele sale inedite pe care le pregătește pentru toți cei care o urmăresc, reușind, prin mici trucuri, să transforme farfuriile în adevărate opere de artă.
Cum pregătește Alina Laufer pastele puttanesca?
Citește și: VIDEO Fish&chips, crocant și rapid, rețeta pregătită de Alina Laufer. “Un mic truc. Deja îmi lasă gura apă!”
De această dată, în rubrica Să crești mare, Alina Laufer a explicat care sunt ingredientele folosite pentru paste puttanesca, dar și cum îmbină totul pentru un gust delicios și inedit.
Ingrediente:
- Paste
- Roșii la conservă
- Roșii cherry proaspete
- Măsline negre și verzi
- Pătrunjel
- Anșoa
- Ulei de măsline
- Căței de usturoi
“ Paste a la puttanesca. Asta o să facem. Știu că sună exotic, ciudat, însă nu sunt decât niște paste cu sos de roșii, măsline și alte ingrediente secrete pe care o să vi le spun acum. Avem nevoie, în primul rând, de paste. Folosim spaghete, în cazul meu linguinii, care sunt mai groase. Avem nevoie, de asemenea, de roșii la conservă sau roșii proaspete, măsline și negre, și verzi sau măsline kalamata, ingredientul secret: anșoa, usturoi și pătrunjel.
Avem nevoie și de puțin ulei de măsline pentru că dă un gust mult mai bun pastelor. În primul rând, tăiem câțiva căței de usturoi. Am pus și fileul de anșoa. Nu vă speriați, acesta nu dă niciun gust de pește deosebit, ci aromatizează practic uleiul de măsline. Punem și câteva tulpini de pătrunjel pe care la sfârșit o să le scoatem. Este rândul roșiilor. După ce am adăugat toate roșiile, punem și măslinele.