Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat


Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat

Pacheţelele de primăvară sunt cu mult mai usor de preparat decat ai fi crezut. Delicioase! iata cum sa le faci:


In articol:

Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat

Timpi de preparare

Timp de preparare: 40 min
Timp de gatire: 0 min
Gata in: 40 min

Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat. Ingrediente

500 g foi de plăcintă
1-2 morcovi
100 g alune măcinate
3-4 căţei usturoi
50 g ghimbir ras
200 g muguri de bambus din conservă
o conservă mică de fasole
o varză mică chinezească
1 lingura sos de soia
sare
1 lingurita piper măcinat
ulei pentru prăjit
gălbenuş pentru uns
2-3 fire ceapă verde

Citeste si: Sarea roz de Himalaya: proprietati si beneficii nestiute pentru organism

Citeste si: Prăjituri vegane care pot fi făcute de oricine

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum faci cea mai bună plăcintă cu brânză dulce! Ingredientul secret care face diferenţa

Pacheţele de primăvară. Delicioase și rapid de preparat. Mod De Preparare

Se scot foile de aluat de la congelator şi se lasă să se încălzească la temperatura camerei.

Între timp, se curăţă şi se rad morcovii şi ghimbirul pe răzătoarea mică.

Varza se spală şi se toacă mărunt.

Separat, se pun 2-3 linguriţe de ulei să se încingă şi se presară alunele măcinate fin, morcovul şi ghimbirul. Se amestecă continuu să nu se lipească. Se adaugă treptat şi varza tocată. Se lasă să se înmoaie, se adaugă şi usturoiul pisat, sare, bambusul conservat, piperul măcinat şi fasolea scursă în prealabil. Sosul de soia se pune spre sfârşit, ca să nu îşi piardă gustul.

După ce s-a făcut compoziţia de legume, se lasă să se răcească şi se pregătesc foile.

Se umplu cu legume, se ung cu gălbenuş ca să nu se dezlipească şi se prăjesc. Se lasă să capete culoarea aurie, apoi se scot şi se pun să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie.

Se servesc la aperitiv ornate cu ceapă verde tocată mărunt.

sursa: retete.unica.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Reginele porno, nimfomanele din elita societăţii. Ce ascunde istoria

Margareta Paslaru VEDETA serii la un eveniment monden. Arata incredibil la 75 de ani si a intors toate privirile

Anca Dinicu, fugărită în trafic de polițiști: 'Când erau după mine, au dat într-o groapă și...' EXCLUSIV - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi! - stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc weekend 25-26 martie 2023: Zodiile care-și împlinesc o mare dorință. Au astrele de partea lor la final de săptămână - kanald.ro

Un bărbat a rămas șocat după descoperirea făcută în podul casei. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea - radioimpuls.ro

Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile - wowbiz.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Misha, fosta soție a lui Connect-R. „La nivel de personaj este mama copilului meu și o voi susține toată viața mea”
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri