OTRAVA din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba


OTRAVA din ciorbă. Greşeala pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc ciorba

Ciorba hrănește și hidratează în același timp, fiind una dintre cele mai inspirate creații culinare, însă există câteva secrete pe care este bine să le respectați cu sfințenie!

Dacă puneți la fiert legume din agricultura intensivă, aruncați prima apă. De obicei, acolo se descarcă majoritatea chimicalelor folosite pentru solul în care au fost cultivate, adică îngrășămintele și pesticidele folosite la creștere. Nu același lucru este valabil pentru legumele provenite de pe terenuri din agricultură ecologică. Acestea cedează în apă folosită doar minerale, adică nutrienți.

Citeste si: Doliu! A murit o legendă a tenisului! O țară întreagă este în lacrimi!

Citeste si: Jador, de urgență la spital, în Turcia! Concurentul de la Puterea Dragostei trece prin momente cumplite

Citeste si: Horoscop luni, 22 iulie. Un început de săptămână terifiant! Vor plânge cu lacrimi amare! Zodia nedreptățită de astre

Iar dacă o preparați cu borș, în ciuda gustului acrișor, vine la pachet cu o substanță cu un efect puternic alcalinizant, ideală. Legumele se fierb în apă cu sare pentru a le da gust. Dacă nu se adaugă sare la fiert, legumele vor fi fade, iar sarea adăugată ulterior nu va conferi același gust.

Timpul de fierbere pentru legume este foarte important. Dacă fierbeți legumele prea mult, vitaminele se pierd, iar gustul și textura nu vor fi apetisante deloc.

Citeste si: Planta pe care o ai acasă şi care te OTRĂVEŞTE. În cât timp te poate ucide

Citeste si: Jocul erotic care a cucerit femeile de pe tot Globul a ajuns și în România! Noua practică sexuală care șochează! Tu ai încerca așa ceva?

Citeste si: Declarația unui tată a ÎNGROZIT milioane de femei: ”Făcea baie cu fiica mea de 6 ani!”

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri