O tânără din România, vindecată de Covid-19, a avut un simptom rar al bolii: „Faceți orice ca să nu vă îmbolnăviți”


Tânăra care s-a vindecat de noul coronavirus a povestit ce simptome a avut, precum și ce i-au transmis medicii care au vindecat-o.


In articol:

După 14 zile petrecute în spitalul din Șimleu Silvaniei (Zalău), o tânără care s-a vindecat de COVID-19 povesteşte experienţa trăită şi cum a reuşit să lupte cu boala. Medicii i-au spus că va mai simți efectele infectării încă o lună și că nu va putea face sport o perioadă îndelungată, după ce s-a confruntat cu un simptom mai rar al bolii.

Anca Silaghi Keresztes (37 de ani) a stat timp de 14 zile în Spitalul Orășenesc „Prof. Dr. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei a dezvăluit ce simptome a avut.

Citeste si: Adelina Pestrițu, declarații emoționante după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus: „Așa e în viață...”

„După şocul iniţial al bolii, după ce mi-a fost aproape toată familia în spital, după tratament şi după ce mi-am revenit cât de cât fizic, impactul psihic şi emoţional a fost foarte puternic. Am început cu dureri de gât, de cap și de ochi, frisoane puternice, oboseală, ameţeli. Am avut temperatura de 37,6 și n-am mai simţit deloc gustul şi mirosul. Mi s-au decolorat puternic şi buzele - am citit că este un simptom care apare mai rar. În fiecare zi vedeam numai cadre medicale îmbrăcate din cap până în picioare în costume de protecţie. În momentul în care intrau în salon, trebuia să ne punem masca pe faţă. Simţeam că sunt bolnavă şi, cumva, periculoasă”, a spus tânăra pe contul său de Facebook.

Anca Silaghi Keresztes
Anca Silaghi Keresztes, pacientă vindecată de coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Ce i-au transmis medicii

În plus, aceasta a mai dezvăluit că lipsa mișcării și a aerului curat au fost foarte greu de suportat, iar colegii săi de salon nu au fost la fel de norocoși ca ea, iar una dintre colege a leșinat.

Citeste si: Carmen Grebenișan, probleme de sănătate după ce s-a logodit: „Mă pocăiesc”

Doctorii mi-au recomandat încă zece zile de distanţare, însă nu carantină. N-aş fi crezut niciodată cât de puternic mă va afecta întreaga experienţă, atât fizic cât şi psihic. Nu pot da nici un sfat, nu ştiu ce trebuie făcut ca să nu ajungem la îmbolnăvire. Ştiu ce ni se cere: mască, distanţare, igienă - şi eu asta voi continua să fac. Deși am fost obsedată de protecție, totuși s-a întâmplat. Credeţi-mă, şi nu o zic cu uşurinţă, faceţi orice ca să nu vă îmbolnăviţi! Nu doar că nu este o glumă, dar nu cred că este cineva care-şi doreşte să treacă prin situaţia asta”, încheie ea.


Citește și:

Începerea anului școlar 2020. Profesorii nu mai intră în clasă cu catalogul!

A murit! Gabriela Cristea este devastată! ”A făcut pancreatită...”

Adelina Pestrițu, declarații emoționante după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus: „Așa e în viață...”

Bătrână bolnavă de Covid-19, legată de patul de spital. Declarații șocante!

Cât timp ai imunitate dacă te infectezi cu Covid-19

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Zodii care muncesc doar pentru bani vs zodii care își iubesc munca!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri