O nouă bătaie între George și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! Mădălina s-a prăbușit pe podea și a făcut atac de panică!


Puterea Dragostei 4 februarie - Echipa de producție abia a mai reușit să oprească a două bătaie între George și Cristian Marinescu!


In articol:

O zi de-a dreptul înfiorătoare pentru cuplul cel mai iubit al casei Puterea Dragostei! Mădălina și George au sărbătorit, 4 luni de iubire în casa de pe meleagurile turcești. Tensiunile erau la cota maxime în casă după o bătaie și o alergare prin culise, până în afară cladiririi între Cristian Marinescu, Nicos și George.

Scandalul provocat cu bună știință și intenție de către Cristian Marinescu l-a făcut pe George să ia chip de nebunie. “Mărul discordiei” a fost faptul că Marinescu a aruncat tortul celor doi îndrăgostiți la gunoi.

După răfuiala de pe culoarele platoului, cu o întreagă echipă de producție după ei, cei trei concurenți au început din nou o avalanșă de jigniri ce s-a lăsat cu multe jigniri, dar și cu bătaie.

Pentru telespectatorii emisiunii Puterea Dragostei,  au urmat o serie de imagini cu un puternic impact emoțional.

Puterea Dragostei 4 februarie- Scandalul a fost la cote maxime între George și Cristian Marinescu!

Nicos: “Și tu le faci urâte pe fete! Ce regulament am încălcat?! Ne-am bătut cu un tort!”, a comentat acesta, în timp ce George a sărit să îl bată.

Citeste si: Se formează un nou cuplu la Puterea Dragostei! Află despre ce concurenți este vorba!

Pentru a mai calma spiritele între ei, Cristina Mihaela a intervenit pentru a le mai opri amenințările. Cristina Mihaela: “Chiar vreți să plecați acasă? Să fiți descalificați?! Potolește-te odată și nu mai înjura încontinuu!”. Reîntorli în platoul gol, Marinescu, Nicos și George au început din nou scandalul.

Citeste si: Scandal de proporții între Cristian Marinescu și concurente! “99,9% dintre fete de la Puterea Dragostei îmi pot satisface mie niște necesități!”

George: “De când îți bați tu joc de iubita mea, de banii ei și de cadourile pe care le face? De când îți bați tu joc?! Eu mi-am bătut joc de ceva al familiei tale?”, a comentat acesta la Marinescu, plin de nervi. În timp ce George își spunea supărarea, acesta era ținut de Alex și de un membru al producției pentru a nu mai sări la bătaie. Răfuiala concurenților s-a mutat în culisele emisunii, unde din cauza tensiunii trăite, Mădălina pur și simplu s-a prăbușit pe podea.

“Mădălina! Mădălina! Lăsați-o să respire, nu va strângeți în capul ei! Duceți-vă tot de aici și nu mai stați toți deasupra ei! A făcut atac de panică! Ieșiți, vă rog de aici, lăsăți-o să respire!”, striga cât putea de tare Maria.


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu dezvăluie cu ce probleme de sănătate se confruntă: "O să mă vedeți la pat ”mort”"

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

Scandal de proporții între Cristian Marinescu și concurente! “99,9% dintre fete de la Puterea Dragostei îmi pot satisface mie niște necesități!”

Se formează un nou cuplu la Puterea Dragostei! Află despre ce concurenți este vorba!

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri