O nouă bătaie între George și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! Mădălina s-a prăbușit pe podea și a făcut atac de panică!


Puterea Dragostei 4 februarie - Echipa de producție abia a mai reușit să oprească a două bătaie între George și Cristian Marinescu!


In articol:

O zi de-a dreptul înfiorătoare pentru cuplul cel mai iubit al casei Puterea Dragostei! Mădălina și George au sărbătorit, 4 luni de iubire în casa de pe meleagurile turcești. Tensiunile erau la cota maxime în casă după o bătaie și o alergare prin culise, până în afară cladiririi între Cristian Marinescu, Nicos și George.

Scandalul provocat cu bună știință și intenție de către Cristian Marinescu l-a făcut pe George să ia chip de nebunie. “Mărul discordiei” a fost faptul că Marinescu a aruncat tortul celor doi îndrăgostiți la gunoi.

După răfuiala de pe culoarele platoului, cu o întreagă echipă de producție după ei, cei trei concurenți au început din nou o avalanșă de jigniri ce s-a lăsat cu multe jigniri, dar și cu bătaie.

Pentru telespectatorii emisiunii Puterea Dragostei,  au urmat o serie de imagini cu un puternic impact emoțional.

Puterea Dragostei 4 februarie- Scandalul a fost la cote maxime între George și Cristian Marinescu!

Nicos: “Și tu le faci urâte pe fete! Ce regulament am încălcat?! Ne-am bătut cu un tort!”, a comentat acesta, în timp ce George a sărit să îl bată.

Citeste si: Se formează un nou cuplu la Puterea Dragostei! Află despre ce concurenți este vorba!

Pentru a mai calma spiritele între ei, Cristina Mihaela a intervenit pentru a le mai opri amenințările. Cristina Mihaela: “Chiar vreți să plecați acasă? Să fiți descalificați?! Potolește-te odată și nu mai înjura încontinuu!”. Reîntorli în platoul gol, Marinescu, Nicos și George au început din nou scandalul.

Citeste si: Scandal de proporții între Cristian Marinescu și concurente! “99,9% dintre fete de la Puterea Dragostei îmi pot satisface mie niște necesități!”

George: “De când îți bați tu joc de iubita mea, de banii ei și de cadourile pe care le face? De când îți bați tu joc?! Eu mi-am bătut joc de ceva al familiei tale?”, a comentat acesta la Marinescu, plin de nervi.

În timp ce George își spunea supărarea, acesta era ținut de Alex și de un membru al producției pentru a nu mai sări la bătaie. Răfuiala concurenților s-a mutat în culisele emisunii, unde din cauza tensiunii trăite, Mădălina pur și simplu s-a prăbușit pe podea.

“Mădălina! Mădălina! Lăsați-o să respire, nu va strângeți în capul ei! Duceți-vă tot de aici și nu mai stați toți deasupra ei! A făcut atac de panică! Ieșiți, vă rog de aici, lăsăți-o să respire!”, striga cât putea de tare Maria.


Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan Mocanu dezvăluie cu ce probleme de sănătate se confruntă: "O să mă vedeți la pat ”mort”"

Ți se rupe sufletul! O actriță româncă este grav bolnavă: ”Vreau să MOR!”

Scandal de proporții între Cristian Marinescu și concurente! “99,9% dintre fete de la Puterea Dragostei îmi pot satisface mie niște necesități!”

Se formează un nou cuplu la Puterea Dragostei! Află despre ce concurenți este vorba!

Doinița Oancea, la Survivor România 3? Care ar fi cea mai mare temere în competiția din Republica Dominicană

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

6 zodii care pot fi suflete pereche pentru zodia Vărsător.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri