O femeie în vârstă de 81 de ani, amendată dintr-un motiv absurd! Ce a făcut pe trecerea de pietoni


Scene ireale au avut loc ieri pe străzile din România. O doamnă în vârstă de 81 de ani a fost amendată dintr-un motiv de-a dreptul halucinant.

Scene ireale au avut loc ieri pe străzile din România. O doamnă în vârstă de 81 de ani a fost amendată dintr-un motiv de-a dreptul halucinant.

Motivul pe care l-au invocat polițiștii a fost faptul că bunica mergea mult prea încet pe trecerea de pietoni, așa că au trecut la amendarea acestuia.

În zadar a încercat doamna să îi convingă pe polițiști să renunțe la această decisie de a o amenda, pentru că oamenii legii au continuat să scrie amenda nestingheriți, deși martorii au fost de-a dreptul siderați de această decizie.

Potrivit legii, pietonul surprins în timpul traversării de semnalul roșu trebuie să grăbească trecerea, iar dacă drumul este prevăzut cu un refugiu sau spațiu interzis circulației vehiculelor, să aștepte pe acesta apariția culorii verde.

Citeste si: Se poartă sau nu haine de doliu la înmormântare? Ce spune Biblia despre acest obicei

„Câți ani aveți?

81.

Ați mai trecut pe roșu până acum vreodată?

Nu. N-am trecut nici acum. Am pornit pe verde, dar s-a schimbat când eram eu pe la mijloc.

Dumneavoastră mergeți puțin mai încet.

Sigur că da!

Și de fapt, vă amendează pentru mers încet pe verde.

Da, mă amendează că am trecut pe roșu” este dialogul cu bătrâna extrem de șocată de această măsură, potrivit Digi24.

Citeste si: Dumnezeule, ce este în sufletul Oanei Roman! Uite care a fost ultima discuţie cu tatăl ei! "Nu pot să-l iert, de fapt, îl compătimesc" EXCLUSIV!

Filmulețul cu bunica a fost deja urmărit de zeci de mii de oameni, care sunt revoltați de această măsură. Mulți dintre ei spun că doamna ar fi trebuit să fie ajutată de către oamenii legii și nicidecum amendată pentru că nu poate să meargă precum o tânără.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri