Cea mai bun prietenă a Luizei, prima fată dispărută din Caracal, atacată cu parul și amenințată! Poliția locală: “Te amendăm dacă mai suni la 112!”In articol:

Crimele de la Caracal au scos la iveală numeroase exemple în care fete tinere au ajuns victime ale agresorilor, dar și a unui sistem corupt. Iar exemplele nu se încheie cu cele două cazuri de dispariție, ale Luizei și Alexandrei.
Izabela Biră a are 15 ani și locuiește în comuna Dioști din Caracal.

Prietenă bună cu Luiza, prima fată dată dispărută, a mărturisit că, în trecut, a fost și ea luată la ocazie cu Gheorghe Dincă, "dar eram cu bunica și nu s-a întâmplat nimic".
Deși a scăpat ca prin urechile acului de mâinile criminalului, Izabea trăiește acum un alt coșmar: fostul ei prieten, gelos, a intrat de două ori în curte la ea cu toporul. În momentul în care fata a cerut ajutorul poliției din Dioști, nu s-a întâmplat nimic, iar oamenii legii o amenință tot pe ea cu amenda, potrivit libertatea.ro. 

Răzbunarea polițiștilor din Dioști

”Atitudinea poliței împotriva fetei vine probabil din faptul că tatăl Izabelei a fost profesor de română și-i ajuta pe oameni să facă plângerile în care reclamau abuzurile poliției din comună. Tatăl i-a murit la începutul lui iulie și acum polițiștii se răzbună”, spune Sandu Ciobanu, tutorele legal al fetei de 15 ani.
Mama ei fiind plecată în Italia, Izabela a rămas să locuiască singură, în casa părintească, din satul Radomir, având drept tutore legal pe vărul ei Alexandru (Sandu) Ciobanu, care locuiește alături, împreună cu soția lui Mona și copiii lor.
Astfel, singurătatea a făcut-o să-și caute alinare în brațele unui băiat de 22 de ani. Din cauza geloziei, tânărul devenise violent cu ea, iar fata a încheiat relația.

Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită”, spune fata.


Citește continuarea pe libertatea.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Mama lui Marcel Toader, în stare de șoc! A aflat de la TV de moartea fiului său

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Iulia Albu, sfâșiată de durere la auzul veștii că Alexandra Măceșanu a fost declarată decedată!

Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Marcele, tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi sânge 

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri