Mama lui Marcel Toader, în stare de șoc! A aflat de la TV de moartea fiului său


Mama lui Marcel Toader, în stare de șoc! A aflat de la TV de moartea fiului său

Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, după ce a suferit un infarct, în timp ce se afla la masă, alături de un bun prieten. Medicii l-au resusucitat timp de aproximativ o oră, dar, din păcate, fără niciun rezultat.

Mama omului de afaceri a aflat cumplita veste de la televizor! 

”Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns. Și am dat drumul la Antena Stars și am văzut. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a spus mama lui Marcel Toader, pentru Antena Stars.

Mama lui Marcel Toader a precizat faptul că marți trupul neînsuflețit al lui Marcel Toader va fi adus la Constanța, iar înmormântarea va avea loc în localitatea Cumpăna din județul Constanța. 

Citeste si: Marcel Toader, în ultimele clipe de viață. Prietenii sunt în stare de șoc!

Citeste si: Marcel Toader, decizia luată de familie în privința în înmormântării. Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al afaceristului

Citeste si: Mara Bănică nu-și mai revine din șoc, după moartea lui Marcel Toader: „Marcele, tu nu ai cum sa mori. Nu acum, pricepi???”

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri