Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi sânge 


Cei pasionaţi de interpretarea viselor pot afla ce înseamnă când visezi sânge. 


In articol:

E clar că interpretarea viselor e diversă. Visul cu sânge înseamnă în general o mare pierdere sau un eșec care ori urmează ori s-a petrecut în trecut și te apasă, chiar dacă tu nu-ți dai seama de asta.

Sângele închegat în vise poate arăta că o pierdere sau eșec din trecut încă te marchează și că nu reușești să treci peste. Dacă visezi că sângele curge atunci trebuie să fii atent în viitor fiindcă este posibil să suferi o pierdere, materială sau personală. Dacă sângerezi puternic în vis de obicei este semn rău, dar numai dacă ajungi să crezi 100% că așa este. Mai bine gândește-te la altceva, fii pozitiv și lasă grijile în urmă.
( vezi ce înseamnă când visezi când ai murit)

Citeste si: ÎNFRICOŞĂTOR. Ce se întâmplă în creierul tău dacă te uiți în ochii cuiva timp de 10 minute

Interpretarea viselor. Sângele pe mâini poate însemna că te simți vinovat

Atunci când curge din nas poate fi un semn că urmează să afli o noutate sau să găsești răspuns la unele întrebări care te frământă. Dacă visezi că ești mânjit cu sânge de obicei înseamnă că te simți vinovat de ceva sau ți-e teamă să nu dea vina cineva pe tine.Dacă visezi sânge menstrualatunci cumva subconștientul tău îti dă semne că e timpul să lași grijile deoparte și începe să trăiești viața. Sângele pe mâini poate însemna că te simți vinovat pentru un anumit lucru și că este momentul să rezolvi situația.

Interpretarea viselor. Sângele pe zăpadă înseamnă că ți-e teamă de un eșec

Aceasta este interpretarea viselor. Visul despre sânge în gură apare de obicei la oamenii care se simt asupriți sau agresati fizic ori verbal. Caută sursa și rezolvă problema! Sângele din cap poate arăta faptul că te temi foarte mult de un accident. Dacă sângele curge atunci e posibil să auzi de un accident sau internare în spital. Sângele pe zăpadă nu înseamnă ceva periculos, ci faptul că ți-e teamă de un eșec sau o pierdere.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Interpretarea viselor! Ce inseamna când visezi ca auzi muzica

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Ce înseamnă dacă visezi un fost iubit

//DESCOPERĂ// Când începe postul Adormirii Maicii Domnului

|| CHELTUIELI || Horoscop 26 iulie - 1 august 2021. O zodie poate primi o surpriză neaşteptată!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Premierul Florin Cîțu anunță noi măsuri de relaxare de la 1 august

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri