Dumnezeule, ce este în sufletul Oanei Roman! Uite care a fost ultima discuţie cu tatăl ei! "Nu pot să-l iert, de fapt, îl compătimesc" EXCLUSIV!


Oana Roman, discuţie şocantă cu tatăl ei! Uite ce i-a cerut Petre Roman.


In articol:

Oana Roman a fost invitata Anei Gheorghe la prima ediţie a emisiunii "De vorbă cu Ana", difuzată pe site-ul kfetele.ro. Prietene vechi, realizatoarea show-ului şi îndrăgita vedetă au depănat amintiri şi au atins şi câteva subiecte sensibile.

Fiica lui Petre Roman s-a întristat când a fost întrebată de tatăl ei, aceasta povestind cum a fost ultima discuţie telefonică pe care a avut-o cu fostul premier. Cu lacrimi în ochi, Oana a spus să îşi compătimeşte tatăl pentru alegerile făcute în viaţa personală.

Citeste si: Doamne, ce truc genial a folosit Oana Roman să pară foarte slabă! Raluca Bădulescu a rămas şocată! "Le recomand o astfel de rochie tuturor femeilor" EXCLUSIV!

Oana Roman, discuţie şocantă cu tatăl ei! "A făcut o alegere în viaţa personală cu care nu este fericit"

"Ultima oară când m-a sunat, tata părea rupt de realitate. Se făcea că nu ştie că mama stă la noi, că trebuie să ne mutăm. Mi-a spus doar că vrea să o vadă pe Isabela, dar vor trebui să se întâlnească în afara casei, că nu vrea să o vadă pe fosta lui soţie. Mama, în sufletul ei, nu cred că l-a iertat...Nici eu, dar de fapt, dacă mă gândesc mai bine, l-am iertat în sensul în care îl compătimesc. A făcut o alegere în viaţa personală cu care nu este fericit, părerea mea. Eu îi sunt recunoscătoare că mi-a dat un nume, că am avut mult de învăţat de la el şi că a făcut multe pentru ţara aceasta, deşi nu i se recunosc meritele. Dacă nu era el, nu am fi fost astăzi în democraţie. Nu pot să înţeleg însă lipsa totală de implicare în viaţa mea. Chiar dacă am 43 de ani sunt tot copilul lui şi mi-aş fi dorit să fie mai îngrijorat de soarta noastră", a declarat Oana Roman, în exclusivitate la kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Organizezi o petrecere de Sfânta Maria? Nu uita de candy-bar!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri