Poza de colecţie! Fetelor, cât de sexy şi frumoasă era Oana Roman când avea 70 de kilograme! Arăta divin!


Oana Roman, sexy şi frumoasă la 70 de kilograme! Uite cum arăta în 2008!

Oana Roman a absolvit o universitate prestigioasă la nivel mondial şi este specialist PR. Vedeta are o sumedenie de contracte şi, în plus, se bucură de dragostea şi susţinerea unei familii frumoase. Fosta prezentatoare tv a avut câteva divergenţe cu soţul ei în urmă cu ceva timp, dar dragostea lor a învins şi acum sunt mai uniţi ca niciodată.

Ei bine, în ciuda nenumăratelor realizări, Oana s-a confruntat cu ostilităţi din partea unor oameni cărora nu le-a greşit cu absolut nimic. Deseori s-a trezit ţinta unor glume răutăcioase din cauza formelor rubensiene, vedeta povestind în faţa camerelor de luat vederi că ani de zile s-a luptat cu remarcile maliţioase legate de silueta ei, dar şi cu stări vecine cu depresia.

Citeste si: Oana Roman, revoltată după ce ascultat înregistrarea dialogului Alexandrei cu polițistul care a răspuns la 112: ”Merită să aibă coșmaruri în fiecare zi!”

Oana Roman, sexy şi frumoasă la 70 de kilograme! Vedeta urmează din nou un plan de slăbit!

În curand însă, cârcotaşii vor avea o mare surpriză. Oana a început să slăbească sănătos, cu un meniu pe care-l primeşte, zilnic, de la un centru de slăbit şi întreţinere corporală. Fiica lui Petre Roman respectă ad litteram sfaturile nutriţionistului şi, în plus, face si tratamente de remodelare corporală de ultimă generaţie.

Protagonista noastră este hotărâtă să ajungă la greutatea pe care o avea în 2008 când i-a uluit pe toţi cu silueta ei de invidiat. În anul respectiv, fosta prezentatoare tv a avut 70 de kilograme.

Citeste si: O ştiai pe Oana Roman mereu machiată şi aranjată, dar uite cum arată în pozele acestea! Îţi place?


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Cum își albești dinții cu un singur ingredient din bucătărie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Pentru tine

Parteneri